Overnamenieuws: Private Mobility

Overnamenieuws: Private Mobility

Op donderdag 30 september heeft onze eigenaar S. Lam Beheer Private Mobility overgenomen. Private Mobility is al jaren MVNE (Mobile Virtual Network Enabler) op het Vodafone netwerk en heeft reeds vele MVNO’s (Mobile Virtual Network operators) gefaciliteerd om hun eigen mobiele merk op de markt te brengen.

We zullen er geen geheim van maken dat onze huidige mobiele dienstverlening niet altijd voldoet aan onze maatstaven. Grootste oorzaak hiervan is uiteindelijk het gebrek aan controle over beslissingen die genomen worden en technische keuzes die gemaakt worden, wat aan onze kant meermaals heeft geleid tot grote frustratie. Met de overname van Private Mobility krijgen wij wel de gewenste controle over de gehele keten wat ons kansen biedt om een mobiele dienstverlening te bouwen met de kwaliteit die je van ons gewend bent. We zijn ervan overtuigd dat dit zal resulteren in een dienst richting eindklanten waar wij en jij als Partner trots op kunnen zijn.

De komende maanden zullen wij een koppeling gaan realiseren tussen KeenSystems en Private Mobility met als doel om vanaf volgend jaar ook een eigen, nieuwe propositie op het Vodafone netwerk aan onze Partners te kunnen bieden. Aan de huidige mobiele propositie verandert voor jou als Partner helemaal niets. Wij zijn zelf super enthousiast over de mogelijkheden die dit ons gaat bieden, uiteraard houden we je op de hoogte van alle toekomstige ontwikkelingen.

Over Private Mobility:

Private Mobility levert mobiele communicatie en connectiviteit aan ICT service providers op basis van een eigen IP-gebaseerd carrier-grade platform. De dienstverlening van Private Mobility bestaat uit het wholesale / white label aanbieden van mobiele netwerkintegratie zodat een MVNO partner haar communicatie- en connectiviteitsdiensten marktconform beschikbaar kan stellen aan haar eindklanten.

Private Mobility biedt met eigen IMSI reeksen en interconnects directe toegang tot het 2G, 4G LTE netwerk in Nederland én tot het beste internationale roaming netwerk ter wereld.

KeenSystems nieuwsbrief

Wie we zijn en waar we voor staan?
Klik en zie het in twee minuten.