Lamp uit
Internet en IP-VPN verbindingen via koper en glasvezel

Landelijke dekking door een brede samenwerking

Naast VoIP telefonie, Mobiel en Cloud PBX leveren wij betrouwbare verbindingen met een hoge beschikbaarheid. Wij zijn wholesale partner van KPN, Glaspoort en Odido Business, de grootste aanbieders van connectiviteit in Nederland. Daarnaast werken we samen met Fore Freedom en Glasvezel Regio Eindhoven en blijven we ons aanbod steeds verder uitbreiden met andere (lokale) initiatieven. We bieden onze verbindingen landelijk dekkend aan, volledig managed met bandbreedtes tot 4 Gbit/s. Optioneel zijn testen en labelen en extra IP-adressen of VLAN's mogelijk. Onze breedbandproducten kun je los afnemen of in combinatie met onze andere diensten zodat wij end-to-end management kunnen bieden.

Maurice Rob
Sales_connectiviteit

"De beschikbaarheid van internet bepaalt voor een groot deel de productiviteit van jouw klant"

Lamp uit
Nederland verglaasd

Steeds meer glasvezel voor woningen en bedrijven

En dit biedt kansen voor jou, want het zorgt ervoor dat je eenvoudig meerwaarde kunt leveren aan je klanten: dankzij jouw glasvezeldiensten wordt hun bedrijfsvoering namelijk stabieler en productiever. Daarnaast opent het de deur naar digitale transformatie omdat er geen beperkingen meer zijn bij het gebruik van cloud applicaties, wat jou ook allerlei extra mogelijkheden biedt in de toekomst. Dus ben je dienstverlener in de telecom- of ICT-sector en op zoek naar een goede Partner op het gebied van connectiviteit? Of wil je advies welke soort verbinding de beste keus is voor jouw klantcase? Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking en we lichten het allemaal toe.

Margret-1
Overleg_banner

"De toegenomen beschikbaarheid van glasvezel biedt jou goede kansen"

Hand open
Alle voordelen op een rij

Waarom connectiviteit van KeenSystems?

keensystems-icon-check

Betrouwbare verbindingen met een zeer hoge beschikbaarheid

keensystems-icon-check

Jij hebt de volledige controle via onze portal of een API koppeling

keensystems-icon-check

Wij leveren white-label dus jij bepaalt zelf jouw merk, propositie en prijs

keensystems-icon-check

Eenvoudig wijzigen van verbindingssoort en -snelheid

keensystems-icon-check

De beste connectiviteit door een brede samenwerking

keensystems-icon-check

Additionele opties zoals testen en labelen en extra IP-adressen of VLAN's

Lamp uit
De lifeline voor jouw klanten

Wat zijn de voordelen van glasvezel?

Omdat een glasvezel een glazen kern en mantel heeft én omdat, in tegenstelling tot een traditionele coax verbinding, er sprake is van een eigen, directe verbinding, heeft glasvezel geen last van externe factoren; het weer, de afstand tot de wijkcentrale of het internetgedrag van het bedrijf naast je heeft dus geen enkele invloed. Hierdoor ben je te allen tijde gegarandeerd van snel én stabiel internet. Verder is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid en dat biedt voordeel: denk aan bedrijven die regelmatig grote bestanden versturen of organisaties waarvan de IT op afstand beheerd wordt. Tenslotte is glasvezel, vergeleken met xDSL en kabel, de meest energiezuinige vorm van internet. Ook niet geheel onbelangrijk in deze tijd.

Sietze trap
Sluit je bij ons aan en ervaar het verschil

Partner worden van KeenSystems

keensystems-background-full