Lamp uit
Onbekend maakt onbemind

Misschien had je nog nooit van KeenSystems gehoord

En eerlijk gezegd vinden wij dat niet heel erg of heel vreemd, want we opereren graag op de achtergrond. Aan de andere kant brengen we daar met plezier verandering in, omdat we denken dat we jou iets speciaals te bieden hebben. Niet alleen door onze producten en diensten maar ook door onze unieke werkwijze: Perfectionistisch? Zeker! Eigenwijs? Mwah, misschien een tikkeltje; maar technische perfectie, de beste willen zijn in alles in combinatie met een drive om het elke dag nog een stukje beter te doen zitten nu eenmaal diep in ons DNA. Wij geloven in heldere communicatie, korte lijnen en volledige vrijheid voor onze Partners. En dankzij deze aanpak ben je onafhankelijk en flexibel. Logisch? Wij vinden van wel.

Luc-1
Sales_overKeenSystems

"Technische perfectie en de beste willen zijn in alles wat we doen zit diep in ons DNA"

Lamp uit
De 5 van KeenSystems

Hoe zitten wij als bedrijf in de wedstrijd?

Veel bedrijven vertellen graag over wat ze doen. Terwijl het "waarom" eigenlijk veel waardevoller is. Het toont namelijk de filosofie; de gedachte achter zowel het bedrijf als de beslissingen die gemaakt worden. Daarom vertellen we je wat meer over KeenSystems aan de hand van onze kernwaarden, die wij de 5 van Keen hebben genoemd. Bij alles wat wij doen, denken wij aan deze punten: 1. Kwalitatief: wij staan voor de kwaliteit van onze oplossingen, 2. Betrouwbaar: je kunt bouwen op ons bedrijf, onze dienstverlening en onze mensen, 3. Gedreven: we hebben een passie voor techniek en onze Partners, 4. Menselijk: bij ons is een Partner geen nummer, 5. Samenwerkend: we werken samen aan succes middels een volwaardig Partnership.

Maurice en been Rob
Pand_overKeenSystems

"Jij hebt als Partner de volledige regie. Je bepaalt zelf jouw merk, propositie, prijs en marge"

Lamp uit
Een Partnership met KeenSystems

Hoe ziet ons Onboarding Proces eruit?

Om nieuwe Partners snel “up & running” te krijgen, kennis te laten maken met onze producten en processen en om de samenwerking een kickstart te geven zodat je sneller succesvol bent, hebben wij een uitgebreid Onboarding Proces dat er als volgt uitziet: 1. De overeenkomst: we leggen vast tegen welke voorwaarden we het Partnership aangaan, 2. Toegang tot ons portal: je account wordt aangemaakt, 3. Proof of Concept: samen de eerste paar klanten oppakken, 4. Training: technisch en commercieel, 5. Aanvalsplan: gezamenlijke doelstellingen bepalen, 6. Contact: regelmatig voortgang en ondersteuning bespreken. Wil je weten hoe het in de praktijk is om te partneren met KeenSystems. Neem dan contact met ons op.

Margret en Esther-1
Lamp uit
Eigenwijs is ook wijs

Wat moeten potentiële Partners over ons weten?

We doen het allemaal net een beetje anders. Kijk naar de technische opbouw van de diensten die we leveren: niet zomaar een kopie van iets dat al bestaat, omdat dat makkelijker zou zijn, maar volledig door onszelf ontworpen om voor 100% te voldoen aan onze hoge maatstaven en strenge eisen. Ook tekenend voor KeenSystems is dat we alleen zaken aanbieden waarmee we meerwaarde bieden. Daarom leveren we bijvoorbeeld geen telefoontoestellen aan onze Partners. Wij vinden dat de beslissing welke hardware gebruikt wordt bij de Partner zelf moet liggen, niet bij ons. Dat typeert ons: we laten ons niet afleiden door randzaken. Door deze sterke focus kunnen we hetgeen we wél aanbieden steeds weer een stukje beter maken.

Sander en Maurice
Sluit je bij ons aan en ervaar het verschil

Partner worden van KeenSystems

keensystems-background-full