Sollicitatieprocedure

Solliciteren kan spannend zijn en daarom hebben we onze sollicitatieprocedure inzichtelijk voor je gemaakt. Zo weet je van tevoren precies wat je kunt verwachten als je bij ons solliciteert.

sollicitatieprocedure KeenSystems
keensystems-icon-check

1. Jouw sollicitatie

Je ziet één van onze vacatures en bent meteen helemaal opgetogen. Nu is het aan jou om dit enthousiasme aan ons over te brengen in een motivatiebrief, aangevuld met jouw CV. Is er iets in de vacature nog niet helemaal duidelijk of heb je vragen, neem dan contact op met de persoon die als contactpersoon bij de vacature vermeld staat. In de meeste gevallen is dit Maurice of Steven.

keensystems-icon-check

2. Voorselectie

Alle binnengekomen sollicitaties worden aandachtig doorgenomen en beoordeeld. Hierbij kijken we niet alleen naar je ervaring, maar zeker ook naar wie jij bent en wat je wilt. Reden te meer dus voor een goede, persoonlijke motivatiebrief. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie en als we een match zien dan nodigen we je uit voor een nadere kennismaking.

keensystems-icon-check

3. Ons eerste gesprek

Een eerste afspraak vindt bij voorkeur bij ons op kantoor plaats. Je hebt het gesprek in veel gevallen met Maurice of Steven. Wees gerust; het is zeker geen kruisverhoor, deze afspraak staat in het teken van kennismaken en kijken of we bij elkaar passen. We horen graag wie jij bent, wat je kunt en wat je wilt. Ook vertellen we je meer over wie wij zijn, onze visie en onze toekomstplannen.

keensystems-icon-check

4. Telefonische opvolging

Een paar dagen na het gesprek nemen we contact met je op om te vragen hoe jij de kennismaking hebt ervaren, of alles duidelijk was en of je misschien nog vragen hebt. Dit is hét moment om vragen die je eerder wellicht vergeten was alsnog te stellen. Ook vertellen we je hoe wij vonden dat het ging: of we helemaal enthousiast zijn of nieuwsgierig, maar ook als we denken dat er geen match is.

keensystems-icon-check

5. Ons tweede gesprek

Zijn we beiden positief, dan is het tijd voor een vervolggesprek. Hierbij sluit vaak een extra collega aan. In dit gesprek gaan we dieper in op jou als persoon en jouw competenties, ons team en uiteraard de functie. We horen graag wat jij van ons verwacht, ook op het gebied van arbeidsvoorwaarden, en wij vertellen je wat we van jou verwachten, zodat we zeker weten dat we op één lijn zitten.

keensystems-icon-check

6. Samen succesvol

Als we na twee gesprekken beiden enthousiast zijn, krijg je van ons een arbeidsvoorwaardelijk voorstel, dat we graag persoonlijk met je doornemen zodat alles duidelijk is. Daarna krijg je uiteraard tijd om erover na te denken, het is immers een belangrijke stap. Zet jij vervolgens je handtekening, dan begint jouw avontuur bij KeenSystems en gaan we er samen een succes van maken!

Heb je vragen over ons sollicitatieproces of over een vacature?
Lamp uit
Gezelligheid is uiteindelijk het belangrijkst

Waarom zou je eigenlijk bij KeenSystems willen werken?

Steven Lam, oprichter en eigenaar van KeenSystems vertelt wat hij verstaat onder werkplezier: “Voor mij bestaat werkplezier vooral uit het samen met anderen werken aan leuke projecten. Maar dit kan voor iedereen bij ons natuurlijk weer anders zijn. De gemeenschappelijke deler is in ieder geval gezelligheid. En hoewel we onze mensen ruimte geven voor thuiswerken, blijft het kantoor en elkaar fysiek zien belangrijk voor de “slappe klets” en het groepsgevoel. Een bijkomend resultaat is de gezamenlijke gedrevenheid tot doorontwikkeling om KeenSystems beter, slimmer en mooier te maken. Dat gaat op voor onze diensten, de samenwerking met Partners maar ook onze sales, marketing en support”.

Mike Rudi en Luc
Rudi_hal_werkenbij

Heb je nog vragen of wil je iets met ons delen?

Lamp uit
Nieuwsgierig geworden?

Bekijk onze bedrijfsvideo en leer ons meteen al beter kennen