Lamp uit
Wij bieden verschillende abonnementen en bundels

Altijd en overal zakelijk mobiel bellen, sms'en en internetten

Wij zijn een MVNO (Mobile Virtual Network Operator). Wij gebruiken een door ons zelf ontwikkeld platform dat gekoppeld is aan het 5G-radionetwerk van KPN, bekend om zijn betrouwbaarheid en uitstekende dekking. Wij bieden verschillende abonnementen, van "Pay as you go" tot diverse databundels in combinatie met onbeperkt bellen naar alle vaste en mobiele nummers in de EU. Zodoende is er altijd een oplossing die bij jou past. Onze mobiele dienstverlening vormt één geheel met alle onze andere (telefonie)diensten. En uiteraard ook weer volledig white-label: als Partner heb je daarbij zelfs de mogelijkheid om jouw eigen bedrijfsnaam op de SIM-kaart en in het scherm van de mobiele telefoon als providernaam te zetten!

Paul telefoon
Pand_mobiel

"Ben jij al helemaal voorbereid op de wereld van 'mobile-first' of 'mobile-only'?"

Lamp uit
Jouw mobiele telefoon als voorwaardig onderdeel van je centrale

Slimmer werken door VastMobiel integratie (VaMo)

Bij veel organisaties zijn vaste en mobiele telefonie nog twee volledig gescheiden werelden. Dat is gek omdat het tegenwoordig veel slimmer kan. Technisch kunnen wij vast en mobiel op netwerkniveau compleet laten samensmelten. Onze VastMobiel (VaMo) integratie maakt je mobiele toestel onderdeel van jouw telefooncentrale. Hierdoor ben je maximaal bereikbaar met alle functionaliteit die je als gebruiker gewend bent. Uniek bij onze “Full VaMo” variant is dat het vaste toestel gebruik kan maken van de onbeperkt bellenbundel die bij de mobiele telefoon van dezelfde gebruiker hoort. Om vaste en mobiele telefonie te kunnen integreren is het wel zaak dat zowel de SIP Trunk als het mobiele abonnement bij ons afgenomen wordt.

Steven en Rob
Sales_mobiel

"Maak gebruik van onze groepsbundels en deel je data met al je collega's"

Hand open1
Alle voordelen op een rij

Waarom "Full VaMo" van KeenSystems?

keensystems-icon-check

Registratie van je mobiele telefoon als SIP client mogelijk

keensystems-icon-check

Gebruikmaken van alle features van onze website mijnnummerweergave.nl

keensystems-icon-check

Vaste nummers gratis doorschakelen naar VaMo gebruikers

keensystems-icon-check

Gratis bellen vanuit kantoor naar VaMo gebruikers

keensystems-icon-check

Intern bellen, doorschakelen en gebruik van BLF status

keensystems-icon-check

Vast toestel maakt ook gebruik van onbeperkt bundel mobiele telefoon

Lamp uit
De opvolger van de wereldwijd gebruikte plastic simkaart

De eSIM wordt steeds meer gemeengoed

Wij leveren ook de eSIM (Embedded Sim). Dit is een ingebouwde chip die hetzelfde doet als een fysieke simkaart maar die herprogrammeerbaar is. Voordelen: 1. Makkelijk overstappen. Verander je van provider dan heb je geen gedoe meer met het fysiek wisselen van simkaarten maar download je een nieuw eSIM-profiel.

2. Dual sim op (vrijwel) elke mobiele telefoon. Uiteraard was het bij ons al mogelijk om twee nummers aan één simkaart te koppelen, maar met de eSIM kun je nu meerdere abonnementen van verschillende aanbieders aan je toestel koppelen. 3. Buiten de EU bellen en internetten tegen lokaal tarief. Zo kun tijdelijk een lokaal eSIM-profiel met abonnement of prepaid tegoed op je toestel laden.

Rob Matthijs
Sluit je bij ons aan en ervaar het verschil

Partner worden van KeenSystems

keensystems-background-full