Lamp uit
Ontdek alle voordelen!

3CX: het #1 internationale communicatiesysteem

3CX is allesomvattende communicatiesoftware die moeiteloos elke bestaande PBX kan vervangen. Het werkt op basis van open standaarden en is een volledige Unified Communications oplossing. Uniek is dat alle (UC) features standaard inbegrepen zijn in de Pro of Enterprise licentie en je dus geen onverwachte meerkosten hebt voor extra functionaliteit. Daarnaast betaal je niet, zoals gebruikelijk in de markt, per user of seat maar enkel voor het aantal gelijktijdige kanalen. Zo kun jij dus een uitermate interessant (totaal)kostenplaatje aan jouw eindklanten bieden. Deze oplossing van 3CX past perfect in onze filosofie om jou de beste bouwstenen te bieden op basis van de laatst beschikbare technologie.

3CX Desktop_bloem
Rudi_hal_homepage1000

“Bij 3CX betaal je één bedrag voor een volledige UC-oplossing zonder onverwachte meerkosten"

Lamp uit
Onze 3CX hosted oplossing die aan al jouw wensen voldoet

Beter bereikbaar zijn en effectiever samenwerken?

Cloud PBX is ons op 3CX gebaseerde Unified Communications hostingplatform dat alle communicatie van de moderne werknemer op een overzichtelijke manier samenbrengt op elke gewenste locatie of apparaat. Een complete oplossing voor de zakelijk markt met zeer uitgebreide functionaliteit én een scherpe prijs. Makkelijk door jou samen te stellen, te gebruiken en te beheren. Wij hebben Cloud PBX volledig in eigen beheer, hosten het in meerdere datacenters en bieden het aan inclusief een SIP trunk, opslag voor 30 dagen en een extern IP-adres. Hierdoor kunnen we je altijd de hoogste beschikbaarheid garanderen, helemaal als je dit combineert met connectiviteit van KeenSystems.

Plectrum
Pand_overKeenSystems

"3CX is eenvoudig, betaalbaar en flexibel."

Hand open1
Alle voordelen op een rij

Waarom Cloud PBX van KeenSystems?

keensystems-icon-check

Je beschikt over een volledige 3CX Unified Communications-omgeving

keensystems-icon-check

Licentieprijs enkel op basis van het aantal benodigde spraakkanalen

keensystems-icon-check

Compleet inclusief hosting, SIP trunk, 30 dagen recording en extern IP-adres

keensystems-icon-check

VoIP clients aanwezig voor Android, iOS, Windows en Mac

keensystems-icon-check

Gratis (technische) praktijk- en salestrainingen

keensystems-icon-check

Deskundige, uitgebreide support door ervaren medewerkers

Lamp uit
Een extra vendor lock-in én aantoonbare meerwaarde

Applicatie integratie wordt steeds belangrijker

Als je een 3CX Cloud PBX-omgeving hebt dan kun je deze koppelen aan vrijwel elk CRM-, ERP- of administratiepakket. Hiervoor werken wij nauw samen met Red Cactus. Hun software werkt heel eenvoudig; je downloadt de software en logt in, daarna zit je direct in de juiste omgeving en verschijnt er, op het moment dat je gebeld wordt, een pop-up of tabblad met klantgegevens. De getoonde klantgegevens kun je naar wens aanpassen. Afhankelijk van het pakket is het ook mogelijk om met een druk op de knop een klantkaart te openen, de telefoon op te nemen en op te hangen of een terugbelverzoek achter te laten. Door deze koppeling toe te voegen aan je portfolio, laat je zien dat je nóg meer een totaaloplossing kunt leveren.

3CX laptop op kantoor
Sluit je bij ons aan en ervaar het verschil

Partner worden van KeenSystems

keensystems-background-full