September 2021

 

KeenSystems heeft als telecomprovider, SIP trunk leverancier en 3CX-distributeur bewust gekozen voor een indirecte marktbenadering en om dus uitsluitend samen te werken met Business Partners. Jouw succes is daarom ook ons succes.

1. Persoonlijke ondersteuning door een Partner Manager

Bij KeenSystems krijg je persoonlijke ondersteuning van je eigen Partner Manager. Hij is jouw eerste aanspreekpunt, je maatje, je sparringpartner die met je meedenkt. Je kunt met hem cases bespreken en indien gewenst gaat hij namens jou mee naar klantgesprekken. Of nog mooier: neem je klanten mee naar de demoruimte in ons hypermoderne pand voor een gezamenlijke presentatie en demo.

2. Praktijkgerichte technische én commerciële training

Geen saaie PowerPoint presentaties of theoretische praatjes; bij KeenSystems verzorgen wij échte praktijkgerichte trainingen voor onze Partners. We leren jouw techneuten de fijne kneepjes van 3CX en zetten jouw salesforce op scherp met onze commerciële trainingen. Voor jou als Partner zijn deze trainingen geheel kosteloos.

3. Strak onboarding proces voor nieuwe Partners

Ben je een nieuwe Partner van KeenSystems? Wij zorgen dat onze samenwerking een kickstart krijgt dankzij het strakke onboarding proces dat we ontwikkeld hebben en samen met jou afstemmen. Zo ben jij snel up & running en kun je met de telecombouwstenen van KeenSystems jouw totaaloplossing samenstellen. Lees hier meer over ons onboarding proces.

4. Wij komen onze beloftes na

Het klinkt logisch, en het wordt vaker gezegd, maar toch zien we in de praktijk dat dit vaak gezegd, maar niet gedaan wordt. KeenSystems zorgt dat jij succesvol wordt door transparant te communiceren wat je van ons kunt verwachten. En wij komen onze beloftes altijd na! Lees hier de 8 beloftes van KeenSystems waardoor jij succesvol met ons telecomdiensten in de markt kunt zetten.

5. Uitmuntende technische support voor Partners

Naast goede kennis van onze diensten en processen is een belangrijk onderdeel van jouw succes dat je jouw klanten tevreden houdt. Dit doe je door ze goed te ondersteunen en adequaat te helpen bij problemen. KeenSystems draagt daar aan bij met uitmuntende support voor jou. Bel je voor support, dan krijg je altijd direct een van onze ervaren en kundige engineers aan de lijn. In de meeste gevallen wordt je vraag tijdens dat eerste telefoontje al beantwoord.

6. Samen kansen benutten

Wij nemen Partnerschap erg letterlijk, en serieus. We willen samen met jou successen behalen en daar stoppen we graag tijd in. Bijvoorbeeld door minimaal eens per kwartaal samen te kijken waar we staan en waar nog kansen liggen. We nemen je prospect-lijst door en kijken naar je bestaande klanten voor cross- en upsell-mogelijkheden. Tevens genereren we leads voor je. Bij KeenSystems melden zich regelmatig bedrijven die in de markt zijn voor een nieuwe telecomoplossing. Zoals gezegd doen wij nooit direct zaken met eindgebruikers dus deze aanvragen spelen we altijd door naar onze Partners. Daarnaast ondersteunen wij je graag op het gebied van marketing.

Kom met ons in contact!

Wil je weten hoe het in de praktijk is om te partneren met KeenSystems, bekijk dan onze bedrijfsvideo. Maar nog liever komen we direct met jou in contact. Plan daarom nu een kennismaking met ons in.

Maurice Schellekens

Maurice Schellekens

Directeur Sales & Marketing

keensystems-image-contact

Neem contact op met KeenSystems