September 2021

 

We hebben samen besloten een Partnership aan te gaan, de eerste stap naar gezamenlijk succes. Om jou als nieuwe Partner zo snel mogelijk up & running te krijgen, kennis te laten maken met de diensten van KeenSystems en om onze samenwerking een kickstart te geven, hanteren wij een strak Onboarding Proces voor onze nieuwe Partners. Lees hier hoe dit proces eruit ziet.

Stap 1 – De Partnerovereenkomst

Onze samenwerking, en dus ook het Onboarding Proces, begint bij het ondertekenen van de Partnerovereenkomst, de verwerkersovereenkomst en het prijsplan. In deze documenten leggen we samen met jou vast hoe we het Partnership aangaan en tegen welke voorwaarden.

Stap 2 – Toegang tot KeenConnect

De volgende stap in het Onboarding Proces is dat er een account aangemaakt wordt in onze portal KeenConnect. Deze portal is de backbone van de samenwerking met KeenSystems; hierin beheer je alles voor jouw klanten en vraag je telefoonnummers, porteringen, SIP trunks en 3CX-licenties aan. Hoe de portal precies werkt vertellen we je tijdens de portal overdracht. Hiervoor komt jouw Partner Manager op locatie en legt hij de personen die met de portal aan de slag gaan precies uit hoe het werkt en waar ze op moeten letten. Dit is een belangrijke stap dus hier nemen we graag de tijd voor.

Stap 3 – Het eerste Proof of Concept

Natuurlijk vinden we het fantastisch wanneer we meteen 40 van jouw klanten kunnen migreren naar KeenSystems. Maar realistischer is het om de eerste Proof of Concept of de eerste paar klanten samen op te pakken. Door deze eerste stappen samen te doen weet je zeker dat alles op de juiste manier gaat, daarnaast kun je zo direct in de praktijk meemaken hoe onze portal KeenConnect werkt en hoe wij jou ondersteunen met onze supportafdeling.

Stap 4 – Technische en commerciële training

Vast onderdeel van het Onboarding Proces voor nieuwe Partners zijn de technische en commerciële trainingen voor jouw organisatie. Allereerst is er een technische 3CX-training die – in tegenstelling tot de online training van 3CX zelf – voornamelijk hands-on is. Deze training wordt bij KeenSystems op kantoor gegeven. In tweetallen gaan jouw engineers een volledige 3CX-oplossing optuigen onder begeleiding van 3CX gecertificeerde medewerkers van KeenSystems.

De tweede training is commercieel en geeft de handvatten om elke deal te winnen van de concurrentie. Tijdens de commerciële training krijg je tips om betere sales te bedrijven, meer informatie over de diensten van KeenSystems, maar ook hoe je 3CX verkoopt en met welke mogelijke UC-oplossingen jij in concurrentie kunt zijn, inclusief sterke en zwakke kanten.

Stap 5 – Gezamenlijk aanvalsplan

In stap 5 wordt het Proof of Concept geëvalueerd en gaan we het gesprek aan over de vervolgstappen en hoe we samen succesvol worden. Hieruit volgt een aanvalsplan met gezamenlijke doelstellingen om jouw business te laten groeien met KeenSystems.

Stap 6 – Regelmatig contact

Met de eerste 5 stappen ben je volledig aan boord bij KeenSystems. Maar daar stopt het natuurlijk niet; dan pas gaan we aan de slag met het partnership. Dat betekent dat we meerdere malen per jaar de voortgang bespreken; heb je ondersteuning nodig op het gebied van Sales, marketing of techniek? Wat kunnen we samen oppakken en hoe kunnen we je helpen? Laat één ding duidelijk zijn: we zitten in hetzelfde team en we willen winnen. Dát is voor ons Partnership!

Het doel van de Partner Onboarding van KeenSystems

Een goed begin is het halve werk en dat is precies de reden dat wij bij KeenSystems zoveel tijd stoppen in de juiste onboarding. Hiermee ben je als nieuwe Partner in no time op de hoogte van de producten en processen van KeenSystems en ben je sneller succesvol.

Kom met ons in contact!

Wil je weten hoe het in de praktijk is om te partneren met KeenSystems, bekijk dan onze bedrijfsvideo. Maar nog liever komen we direct met jou in contact. Plan daarom nu een kennismaking met ons in.

Luc van Deuzen

Luc van Deuzen

Partner Manager

keensystems-image-contact

Neem contact op met KeenSystems