Maart 2021

 

Een partnership met KeenSystems betekent stabiele oplossingen, specialistische kennis, transparantie, persoonlijke aandacht en goede service. Ga je het Partnership met ons aan voor 3CX, SIP trunking of een van onze andere diensten, dan zijn dit onze beloftes aan jou.

Belofte 1: Goede service en persoonlijk contact

Bij KeenSystems ben je geen nummer maar zijn we volwaardige Partners. Bel je voor support, dan krijg je altijd direct een van onze ervaren en kundige engineers aan de lijn die meteen je vraag beantwoordt. 

Belofte 2: De Partner heeft de regie

Wij bieden onze dienstverlening geheel white-label aan: wij zorgen aan de achterkant voor de techniek, jij hebt de volledige regie hoe je het wegzet bij je klanten. Zowel technisch als commercieel heb je een enorme vrijheid om je eigen propositie samen te stellen met behulp van onze technische bouwstenen. Lees hierover ook ons blog Waarom 3CX hét VoIP UC-platform is voor business partners.

Belofte 3: Onze Partner staat centraal

Het zit in ons DNA: alles wat wij doen staat in het teken van het succes van onze Partners. Denk aan goede training, brede ondersteuning op meerdere vlakken en een stabiel netwerk. Heb je een commerciële of financiële uitdaging? We laten je niet aan je lot over. We denken mee en proberen er samen uit te komen. Zodat we samen groeien.

Belofte 4: Wij leveren niet aan eindklanten

Voortbordurend op belofte 2 en 3: KeenSystems heeft volledig gekozen voor het Partnerkanaal. Wij leveren niet direct aan eindklanten en zullen nooit concurreren met onze Partners, ook niet via dochter- of zusterondernemingen. Nooit.

Belofte 5: Technisch hoogwaardige oplossingen

Alle collega’s bij KeenSystems hebben één ding gemeen. We hebben allemaal de dezelfde kronkel om nooit te gaan voor minder dan perfectie als het aankomt op onze oplossingen. Of het nu gaat om ons netwerk, onze hosting, onze connectiviteit, onze eigen dark fiber ringen: we willen het technisch perfect hebben en we willen de beste zijn. Daar investeren wij veel tijd en geld in. Resultaat: een superstabiel netwerk met een uptime van nagenoeg 100%. Lees hier meer over de KeenSystems-filosofie van technische perfectie.

Belofte 6: 24/7 paraat

Omdat wij voor onze oplossingen perfectie nastreven, is dit een eenvoudige belofte: wij staan 24/7 paraat om ons netwerk in de lucht te houden zodat de telefonie- en UC-diensten bij jouw klanten altijd draaien.

Belofte 7: Goede onboarding van nieuwe Partners

Wil je snel aan de slag met onze white-label oplossingen voor VoIP en SIP trunking3CX als Hosted PBXmobiele telefonie of connectiviteit? Dat komt goed uit! Wij zorgen dat jij als nieuwe Partner snel aan de slag kunt met onze oplossingen. Met onze onboarding voor nieuwe Partners maak je bij KeenSystems altijd een zachte landing en ben je snel succesvol. Daar zorgen we voor.

Belofte 8: We zijn transparant

Bij ons geen kleine lettertjes. Naast onze korte lijnen en persoonlijke service beloven we transparantie. Onze prijslijst is kort, hij past op 2 A4’jes, en er zijn geen verborgen kosten. Eerlijk en direct, dat is de manier waarop wij zaken doen.

Kennismaken met KeenSystems

Benieuwd hoe jij als Partner succesvol kunt zijn met KeenSystems? Plan hier je kennismaking.

Banner 'Plan een kennismaking in'

 

Steven Lam

Steven Lam

Eigenaar

keensystems-image-contact

Neem contact op met KeenSystems