De dark horses van Keen

De dark horses van Keen

Als bedrijf doe je soms dingen die je zelf héél normaal vindt, maar die eigenlijk best bijzonder blijken te zijn. Minder bekend, daarom niet minder geliefd. Voor het gemak in deze blog: twee items waar we bij KeenSystems veel enthousiaste reacties over krijgen. Dit zijn de dark horses van Keen.

#1. Bespaar (veel) tijd: SIP-loggen vanachter je eigen pc
Yes! De eerste dark horse: onze SIP-log. Elke partner zal het herkennen: een klant neemt contact op omdat er íets niet goed gaat in de communicatie tussen de telefooncentrale, de telefoons en/of het platform. Maar ja, wát precies? Daarvoor hebben we een webbased-tool (dus geen extra software nodig) voorhanden. Voor de techneuten onder ons: zie het als een uitgeklede versie van Wireshark. Voor de niet-techneuten: Wireshark is een programma om gegevens van een computernetwerk op te vangen (te loggen) en te analyseren. Je kunt daarmee dus vanachter je éigen pc een SIP-log maken om erachter te komen wat er bij de klant misgaat. En als je er zelf niet helemaal uitkomt, kun je samen met onze support de log bekijken. Je maakt een SIP-log van een uur, tot een log van wel zeven dagen (!) Wat maar nodig is om achter het probleem te komen. Hartstikke veilig ook, want als partner heb je alleen toegang tot de log van je eigen eindklanten. Samengevat: je hoeft dus niét naar de klant toe, je hoeft geen ingewikkelde apparatuur te plaatsen én je kunt de log dagen achtereen laten lopen om het probleem te achterhalen én op te lossen. Tof toch?

#2. Opnemen met de juiste bedrijfsnaam: ‘het vinkje van Keen’
Niemand die beter dark horse nummer twee kan toelichten dan Job Lefrandt van Brightcircle. Hijzelf, maar ook veel van zijn klanten, hebben meerdere merken onder zijn hoede, en daarmee ook meerdere telefoonnummers. Job: “Dan zijn er vaak verschillende telefoonnummers gekoppeld aan één centrale. Bij mijn vorige telecomleverancier kreeg je dan niet te zien voor welk merk iemand belde als de lijn werd doorgeschakeld naar een mobiel. Je kreeg standaard het eerste telefoonnummer in beeld van de lijst telefoonnummers die aan het telefooncentrale is gekoppeld. Niet echt klantgericht, want als bedrijf moet je dan algemeen opnemen. Toen ik dat aan KeenSystems voorlegde kreeg ik te horen dat zij daar een vinkje voor hebben: ook wel bekend als ‘het vinkje van Keen’. En zo geschiedde. Ik stapte over naar KeenSystems en het werkt perfect: ik kan nu opnemen met de juiste bedrijfsnaam. Dat is ook de kracht van KeenSystems, het gemak en de eenvoud van 3CX en de service die ze daarbij geven.”

Vind je dit artikel leuk?

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on email
Deel via Email

KeenSystems nieuwsbrief

Wie we zijn en waar we voor staan?
Klik en zie het in twee minuten.