Keensystems

we maken ingewikkelde dingen graag eenvoudig voor u en uw klant

PArtners

U als partner verkoopt telecomoplossingen aan uw klanten. Met succes. Steeds meer gaat het daarbij om spraakdiensten en Unified Communications-oplossingen vanuit de cloud.
Alleen, het is lastig om een partner te vinden die u optimaal kan faciliteren. Die de techniek biedt, kwalitatief hoogstaand, maar eenvoudig in gebruik. Een partner ook die snel kan schakelen, dienstbaar en oplossingsgericht is. Zodat u snel uw klanten kunt activeren en faciliteren op een hoogwaardig, schaalbaar telecom-platform. En dat onder uw eigen label.

Locatie KeenSystems
we doen het goed of niet KeenSystems

Misschien had u nog nooit van KeenSystems gehoord….

En eerlijk gezegd vinden wij dat niet heel erg of heel vreemd, want we opereren graag op de achtergrond. Aan de andere kant brengen we daar met plezier verandering in, zeker omdat we denken dat we u wel iets te bieden hebben. Dat we u met onze producten en diensten nog succesvoller kunnen maken. KeenSystems gelooft sinds de start in 2004 in automatisering, heldere communicatie en korte lijnen. Wij leveren de bouwstenen. U hebt volledige controle over uw producten en diensten, u bent onafhankelijk en flexibel.

Vandaar dat u: bij ons vrij bent in het bepalen van tarieven; zélfs de gesprekstarieven. Logisch? Wij vinden van wel.

NU INFORMATIE AANVRAGEN

Snel aan de slag

U wilt snel aan de slag? Wij ook. In theorie kunt u binnen één dag een compleet systeem opleveren bij uw klant.

KeenSystems levert u alles wat u nodig heeft: betrouwbare clouddiensten en verbindingen, verstand van zaken en verregaande service. Compleet met webinterface of integratie via API’s. U heeft zelfs geen omkijken meer naar uw backoffice, tot en met het aanmaken van facturen, desgewenst voorzien van uw eigen logo.

En voor de liefhebbers….

De SIP-trunk is de basis van onze dienstverlening. Daarbovenop leveren we Cloud-diensten, zoals onze eigen white label Hosted PBX met alle basisfunctionaliteit en 3CX als geheel complete UC-oplossing. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor mobiel, VaMo (VastMobiel) en (internet)verbindingen.

En het allerbelangrijkst, onze producten en diensten zijn white label. Alles onder úw naam.

Neem bijvoorbeeld onze VaMo-oplossing: de SIM van KeenSystems past in elke mobiele telefoon, die vervolgens eenvoudig aan de PBX van de klant kan worden gekoppeld. U als partner heeft daarbij de mogelijkheid – volledig in de white label-gedachte – om de eigen bedrijfsnaam op de SIM-kaart en in het scherm als providernaam te zetten. Hoe gaaf is dat?

Het is maar één voorbeeld. We vertellen graag nog veel meer over onze mogelijkheden. En gaan nóg liever samen aan de slag. Omdat wij denken dat we elkaar wat, zo niet veel, te bieden hebben. Ieder vanuit ons specialisme, wij de techniek, u de klant!

ONZE TOPPERS

Steven Lam

Directeur

Maurice Schellekens

Commercieel Manager

Luc van Deuzen

Partner Manager

Philip Voet

Partner Manager

Sietze Lam

Network Engineer

Stan Migchels

Network Engineer

Bart van den Akker

Support Engineer

Rob Janssen

Senior Software Engineer

Ulrich Höxtermann

Software Engineer

Esther Geers

Administratief Medewerkster

Margret Sandbrink

Administratief Medewerkster