“WE DOEN HET GOED
OF WE DOEN HET NIET”

KeenSystems

Misschien had je nog nooit van KeenSystems gehoord.

En eerlijk gezegd vinden wij dat niet heel erg of heel vreemd, want we opereren graag op de achtergrond. Aan de andere kant brengen we daar met plezier verandering in, zeker omdat we denken dat we jou wel iets te bieden hebben. Dat we jou met onze producten en diensten nog succesvoller kunnen maken. KeenSystems gelooft sinds de start in 2004 in automatisering, heldere communicatie en korte lijnen. Wij leveren de bouwstenen, jij hebt volledige controle over jouw producten en diensten. Ook ben je bij ons vrij in het bepalen van jouw tarieven, zélfs de gesprekstarieven. Dankzij deze aanpak ben je onafhankelijk en flexibel. Logisch? Wij vinden van wel.

Luc lachend

Partners

Jij verkoopt telecomoplossingen aan jouw klanten.

En met succes. Steeds meer gaat het daarbij om spraakdiensten en Unified Communications-oplossingen vanuit de cloud. Alleen, het is lastig om een Partner te vinden die jou optimaal kan faciliteren. Die de techniek biedt, kwalitatief hoogstaand, maar eenvoudig in gebruik. Een Partner ook die snel kan schakelen, dienstbaar en oplossingsgericht is. Waar je geen nummer bent maar persoonlijk geholpen wordt. Zodat je snel jouw klanten kunt activeren en faciliteren op een hoogwaardig, schaalbaar telecom-platform. En dat uiteraard geheel onder jouw eigen naam. Bij KeenSystems zijn alle diensten en producten white-label: dus jouw merk, jouw propositie, jouw prijs en jouw marge!

Nu informatie aanvragen

Snel aan de slag

Wil je snel aan de slag?

Dat schikt want wij ook! In theorie kun je binnen één dag een compleet communicatie-systeem opleveren bij jouw klant. KeenSystems levert alles wat je nodig hebt: betrouwbare clouddiensten en verbindingen, verstand van zaken en verregaande service en ondersteuning. Uiteraard compleet met webinterface of geheel geïntegreerd met jouw backoffice via een API-koppeling. Of het nu gaat om het aanmaken van een nieuwe SIP trunk, het bestellen of verlengen van een 3CX licentie, het aanvragen of porteren van een nummer gaat of het creëren van facturen voor jouw eindklanten, desgewenst voorzien van jouw eigen logo: Jij zit zelf aan de knoppen.

En voor de liefhebbers

De SIP trunk is de basis van onze dienstverlening.

Daarbovenop leveren we diensten zoals Hosted PBX (met 3CX als complete UC-oplossing of onze eigen vPBX met alle basisfunctionaliteit), mobiel en verbindingen. Maar het allerbelangrijkst, onze producten en diensten zijn white-label. Dus alles onder jóuw naam. Neem onze VaMo-oplossing: De KeenSystems SIM past in elke mobiele telefoon, die vervolgens eenvoudig aan de PBX van jouw klant kan worden gekoppeld. Als Partner kun je zelfs jouw eigen bedrijfsnaam op de SIM-kaart en in het scherm als providernaam zetten. Hoe gaaf is dat? We vertellen je graag nog veel meer. Omdat wij denken dat we elkaar wat, zo niet veel, te bieden hebben. Ieder vanuit ons specialisme, wij de techniek, jij de klant!

Onze toppers

Steven Lam

Eigenaar

Maurice Schellekens

Directeur Sales & Marketing

Luc van Deuzen

Partner Manager

MIke van Leuken

Partner Manager

Rob Dierckx

Marketing Manager

Sietze Lam

Network Engineer

Stan Migchels

Network Engineer

Sander Roelofs

SANDER ROELOFS

Network Engineer

Matthijs van der Spek

Support Engineer

Paul Verstappen

Support Engineer

ROB JANSSEN

Senior Software Engineer

Rudi Jansen KeenSystems

Rudi JANSEN

Software Engineer

Esther Geers

Administratief Medewerkster

MARGRET SANDBRINK

Administratief Medewerkster

Wie we zijn en waar we voor staan?
Klik en zie het in twee minuten.