Juni 2024

 

Als IT- en telecompartner ben je actief binnen een zeer concurrerende markt waar klanten steeds veeleisender worden. Ze verwachten niet alleen betrouwbare producten en diensten, maar ook een goede service en persoonlijke aandacht. Voor een behoorlijk groot deel van deze punten ben je afhankelijk van jouw provider; want hoe stabiel is zijn oplossing? En hoe gaat hij om met commerciële of technische (klant)vragen? En hoewel wij als white-label telecomprovider voor eindklanten eigenlijk niet bestaan, geloven we juist dat onze focus op kwaliteit en klantgerichtheid niet alleen fijn is voor onze Partners, maar dat het ook een belangrijke factor is in de klanttevredenheid van hun eindklanten. Dat leggen we graag uit.

Stabiliteit en redundantie als basis

Over alles wat we doen, wordt heel goed nagedacht. Dat geldt voor de oplossingen die we zélf ontwikkelen om voor 100% te voldoen aan onze hoge maatstaven en strenge eisen, de manier waarop we ons netwerk ingericht hebben, maar ook bij de keuze voor de hardware die we gebruiken. Want als iets beter kan, dan zorgen we ook dat het beter wordt. We willen nóóit, maar dan ook nooit achteraf zeggen: ‘Hadden we maar.’ En daar zijn we heel stellig in, dan duurt het maar wat langer of kost het maar wat meer. Dit streven naar perfectie is een continu proces en in onze ogen veel belangrijker dan winst of deadlines. We zullen nooit concessies doen aan kwaliteit!

Voor onze Partners en hun klanten betekent dit, dat ze kunnen vertrouwen op onze dienstverlening en kunnen genieten van een maximale uptime. ‘Het werkt gewoon.’

Persoonlijk contact als sleutel tot succes

Veel bedrijven zeggen het, maar wij menen het ook echt; bij ons ben je als klant geen nummer. Wij gaan uitgebreid in gesprek en nemen de tijd om onze Partners én hun ambities goed te leren kennen. Elke Partner heeft een vaste Partner Manager die als aanspreekpunt dient en hem gedurende het gehele traject, van onboarding tot specifieke klantcases, bijstaat. En of het nu gaat om salesondersteuning, klantvragen of administratieve taken, jouw Partner Manager staat altijd klaar om je te helpen en als sparringpartner te fungeren. Zo creëren we een optimale samenwerking die resulteert in gezamenlijk succes én tevreden klanten.

Servicegerichtheid

Heb je een technische vraag, dan neem je eenvoudig telefonisch contact op met één van onze ervaren support medewerkers. Zij helpen je direct met alle technische vraagstukken. Maar we beperken onze service niet tot het reactief beantwoorden van vragen of het oplossen van problemen; we houden bijvoorbeeld ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten en stellen onze Partners hiervan op de hoogte via onze blogs, nieuwsbrieven en tijdens persoonlijke gesprekken. Ook bieden we interactieve trainingen aan en denken we mee bij het optimaliseren van je propositie en dienstverlening.

Meer tevreden klanten door verbeterde samenwerking

Wij geloven heilig in samen succesvol zijn. Partners van KeenSystems ervaren een hoge mate van samenwerking, van ondersteuning en van kennisdeling en kunnen hierdoor hun klanten een betere service bieden. En dit draagt weer bij aan een hogere klanttevredenheid en meer loyaliteit.

Streven naar gezamenlijk succes

Wij werken samen aan succes middels een volwaardig partnership. Zo zullen wij altijd dat extra stapje zetten om Partners te ondersteunen op het gebied van techniek, marketing of sales, maar ook bij specifieke klantcases of tenders. Door deze persoonlijke benadering, proactieve servicegerichtheid en focus op klanttevredenheid bouwen we aan een unieke relatie die resulteert in blije eindklanten en een groeiend succes voor zowel KeenSystems als onze Partners.

Benieuwd hoe KeenSystems jouw bedrijf kan helpen?

Plan dan vandaag nog een kennismaking in. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en vertellen je dan graag over de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Download de infograph 8 redenen waarom jij zou moeten overstappen naar white-label telecom

 

Rob Dierckx

Rob Dierckx

Marketing Manager

keensystems-image-contact

Neem contact op met KeenSystems