connectiviteit die staat

KeenSystems is totaaloplosser op het gebied van telecom. Daarom bieden we naast VoIP/SIP trunking, hosted PBX en mobiele telefonie een complete reeks verbindingen. Hiermee kunt u connectiviteit op maat aanbieden aan uw klanten. Met deze access diensten zijn wij dé white label totaalleverancier voor al uw telecomoplossingen. En, op deze manier heeft u zelf geen omkijken naar de verbindingen.

INTERNET

Wij bieden Internet of IP-VPN verbindingen via koper en glasvezel met een landelijke dekking. Volledig managed, met variabele bandbreedtes tot 1 Gpbs snelheid. Tegenover een minimale investering staat een optimale aansluiting. KeenSystems is wholesale partner van twee van de grootste aanbieders voor connectiviteit in Nederland, KPN en Tele2.
glasvezelverbindingen verzorgd door keensystems

VRAAG NU INFORMATIE AAN

VERBINDINGEN

Ook bij Verbindingen stelt u voor uw klanten uit ons breed scala aan datadiensten een eigen portfolio samen. En kunt u de toekomstvaste breedbandproducten van KeenSystems onder eigen naam aanbieden. White label. Waar nodig begeleiden we u met technisch advies bij de ontwikkeling voor een optimaal resultaat.

Uiteraard sluiten de connectiviteits-oplossingen naadloos aan bij onze oplossingen rond vast, mobiel en hosted PBX.

We bieden maatwerk en indien nodig ontwikkelen we klantspecifieke oplossingen. Zo bent u enorm flexibel en is er veel mogelijk.

KeenSystems stelt u in staat om telecom- en ICT-dienstverlening op te zetten op basis van flexibele koppelingen.

DIENSTEN ONDER EIGEN LABEL​ AANBIEDEN

KeenSystems heeft bijvoorbeeld bij KPN een WBA-koppeling. De achterliggende processen zijn geautomatiseerd en aan te sturen via ons dashboard. Wij hebben een portal ontwikkeld waarin u zelf aan de knoppen zit. Kies een techniek, kies een snelheid en koppel daar uw eigen prijsplan aan. U kunt de bestelde dienst onder eigen label aan uw klant aanbieden.
Tele2, onderdeel van T-Mobile, heeft een infrastructuur met landelijke dekking. Ook op basis van dit netwerk leveren wij de connectiviteit.
Hierdoor profiteert u via KeenSystems van gunstige tarieven, een uitgebreid aanbod én snelle levering van koper- en glasvezelverbindingen. En dit, zonder grote investeringen in kennis, techniek of automatisering.

ip vpn verbindingen bij keensystems

De voordelen van connectiviteit via KeenSystems

Betrouwbare verbindingen met hoogwaardige apparatuur, een onafhankelijk netwerk en een doordachte risicospreiding. Het is niet voor niks dat we kunnen spreken van een zeer hoge beschikbaarheid

U heeft zelf de controle. Via de KeenSystems webportal of via een API-koppeling met uw eigen systeem, kunt u aan de voorkant alles zelf regelen qua bestellen en configureren en aan de achterkant voor wat betreft facturatie/CDR’s

Wij leveren enkel white label. U houdt de regie, heeft zelf een contract- en factuurrelatie met uw (zakelijke) eindklant en bepaalt zelf uw propositie, prijs en merknaam

Eenvoudig op- en afschalen en aanpassen van de verbindingssoort en -snelheid

Gegarandeerd de beste connectiviteit, door onze samenwerking met twee van de grootste aanbieders: KPN en Tele2