Connectiviteit die staat

KeenSystems is totaaloplosser op het gebied van communicatie. Daarom bieden we naast VoIP – SIP trunking, hosted PBX en mobiele telefonie een compleet assortiment aan verbindingen. Hiermee kun je aan jouw klanten connectiviteit op maat aanbieden. Met deze access diensten zijn wij dé white-label totaalleverancier voor al jouw telecomoplossingen. En op deze manier heb je zelf geen omkijken naar jouw verbindingen.

Landelijke dekking

Wij bieden Internet en IP-VPN verbindingen via koper en glasvezel. 

Deze verbindingen zijn volledig managed met variabele bandbreedtes tot 1 Gpbs snelheid. Uiteraard leveren we ook alle opties, zoals bijvoorbeeld “testen en labelen”, het plaatsen van een WCD of extra IP nummers. Tegenover een minimale investering staat een optimale aansluiting. Ook de verbindingen kun je afnemen als losse bouwstenen of in combinatie met onze andere telecomdiensten zodat wij “end to end management” kunnen bieden. KeenSystems is wholesale partner van twee van de grootste aanbieders voor connectiviteit in Nederland, KPN en Tele2 en op termijn gaan we dit uitbreiden met andere (lokale) initiatieven. Hierdoor kunnen wij onze verbindingen landelijk dekkend aanbieden.

VRAAG NU INFORMATIE AAN

Eigen portfolio

Ook bij verbindingen stel je voor jouw klanten een eigen portfolio samen.

Hierbij heb je de keuze uit een breed scala aan datadiensten. Zo kun je de toekomstvaste breedbandproducten van KeenSystems onder eigen naam, dus geheel white-label, aanbieden. Daar waar nodig begeleiden we je uiteraard met technisch advies voor een optimaal resultaat. Vanzelfsprekend sluiten onze connectiviteits-oplossingen naadloos aan bij onze dienstverlening op het gebied van VoIP, hosted PBX en mobiele telefonie. Desgewenst bieden wij maatwerk en ontwikkelen we klantspecifieke oplossingen. Zo ben je enorm flexibel en is er veel mogelijk. KeenSystems stelt je zo in staat om jouw eindklanten optimale telecom- en ICT-dienstverlening aan te bieden.

“Met onze KeenConnect portal zit je zelf aan de knoppen. Je kiest
de dienst en koppelt daar jouw eigen prijsplan aan”

Connectiviteit

KeenSystems heeft koppelingen met KPN, T-Mobile en Fore Freedom.

Zowel KPN als Tele2 hebben een infrastructuur met landelijke dekking. Fore Freedom legt collectieve glasvezelnetwerken aan op bedrijventerreinen voor de zakelijke markt en is inmiddels op ruim 160 bedrijventerreinen actief. Op basis van deze netwerken leveren wij connectiviteit. Hierdoor profiteer je via ons van gunstige tarieven, een zeer uitgebreid aanbod én snelle levering van koper- en glasvezelverbindingen. Zonder grote investeringen in kennis, techniek of automatisering en uiteraard geheel white-label. De achterliggende processen zijn geautomatiseerd en aan te sturen via ons dashboard. Wij hebben een portal ontwikkeld waarin je zelf aan de knoppen zit. 

De voordelen van connectiviteit via KeenSystems

Betrouwbare verbindingen met een zeer hoge beschikbaarheid

Je hebt zelf de gehele controle via ons webportal of via een API-koppeling

Wij leveren enkel white-label. Je bepaalt zelf jouw merk, propositie en prijs

Eenvoudig aanpassen van de verbindingssoort en -snelheid

De beste connectiviteit door onze samenwerking met KPN en Tele2

Diverse additionele opties zoals extra IP nummers beschikbaar

Wie we zijn en waar we voor staan?
Klik en zie het in twee minuten.