Ik ga op reis en neem mee…

Ik ga op reis en neem mee…

…Laptops, telefoons, tablets, bekabeling en randapparatuur. Pak je koffer, we gaan naar Spanje! Dat je écht locatie-onafhankelijk kunt werken en bellen heeft onze partner CompX onlangs bevestigd. Het hele team vertrok voor een paar dagen naar Spanje om daar het werk voort te zetten. En geen klant die er iets van heeft gemerkt. Ook niet dat de helpdeskmedewerker misschien wel in zijn zwembroek zat te bellen. Mede-eigenaar Björn de Beer vertelt.

Locatie-onafhankelijk werken
Om het tienjarig bestaan van CompX te vieren zijn we met het hele team naar Spanje gegaan. Naast het feestvieren wilden we met deze actie aantonen dat je écht locatie-onafhankelijk kunt werken. Op een woensdag zijn we in twee groepen vertrokken. De eerste groep pakte het vliegtuig met alle apparatuur in de koffer om het later in ons verblijf in Spanje te installeren. Op het moment dat alles werkte is de tweede groep op het vliegtuig gestapt. Tijdens ons zonnige en feestelijke verblijf in Spanje heeft niemand iets gemerkt. We hadden in Nederland nog één deskundige stand-by voor een eventueel noodgeval. Die hebben we niet nodig gehad. Vooraf hadden we de internetverbinding gecheckt, want daarvan zijn we natuurlijk wel afhankelijk. Dat bewijst dat de 3CX-centrale die bij KeenSystems in de cloud draait overal, ook de grens over, perfect werkt. Die zetten we namelijk ook in voor onze klanten. En niemand die iets heeft gemerkt van ons buitenlandse avontuur.

‘Dat bewijst dat de 3CX-centrale die bij KeenSystems in de cloud draait overal, ook de grens over, perfect werkt’

No-nonsense samenwerking
Als bedrijf zoek je mensen met wie je prettig kan samenwerken. Binnen je team, maar ook daarbuiten. Via-via zijn we met KeenSystems in contact gekomen. En gaandeweg blijkt dat we op dezelfde manier werken: no-nonsense, korte lijnen en een goeie service zijn belangrijk. Afspraak is afspraak. Dat lijkt heel basaal, maar dat blijkt in de praktijk niet altijd even vanzelfsprekend. Met KeenSystems werkt dat wél heel goed. We zien KeenSystems dan ook niet als leverancier, maar als partner. Ze denken met je mee om samen tot een oplossing te komen. Het is een bedrijf dat niet tegenover, maar naast je staat.

Vind je dit artikel leuk?

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on email
Deel via Email

KeenSystems nieuwsbrief

Wie we zijn en waar we voor staan?
Klik en zie het in twee minuten.