Augustus 2022

 

Wellicht vind je dit een wat vreemde titel voor een blog. Willen we bij KeenSystems dan geen personeel werven? Zeker wel! Maar met één heel belangrijke toevoeging: we willen uitsluitend collega’s die perfect passen bij onze organisatie en kernwaarden. In deze blog geven we 8 belangrijke indicaties dat we misschien niet de ideale match zijn.

1. Je hebt geen affiniteit met techniek

We zijn een technisch bedrijf. Sterker nog, bij KeenSystems draait alles om technische perfectie. Affiniteit met techniek is daarom superbelangrijk. En niet alleen als netwerk- of software engineer, maar ook als Partner Manager. Wij ademen namelijk techniek en dat geldt ook voor het overgrote deel van onze Partners met wie je regelmatig in contact komt. Heb of voel je deze verwantschap niet? Dan zijn we helaas geen match.

2. Onze kernwaarden matchen niet

Onze kernwaarden maken duidelijk waar we voor staan en waarom we zaken op een bepaalde manier doen en zijn vereisten om onze missie, namelijk onze Partners kwalitatief hoogstaande en goed doordachte whitelabel communicatieoplossingen leveren zodat zij maximaal rendement met onze oplossingen behalen, te kunnen volbrengen. Bij alles wat wij doen, houden wij daarom deze 5 zaken in acht: kwalitatief, betrouwbaar, gedreven, menselijk en samenwerkend. Komen deze waarden niet overeen met wat jij van betekenis vindt, dan zitten we helaas niet op één lijn.

3. Je houdt niet van…

…technisch superieure oplossingen, reduncancy en een netwerk waarbij alles overgedimensioneerd is. Dan hebben we slecht nieuws: wij hebben namelijk een steengoed netwerk gebouwd dat we steeds blijven doorontwikkelen. Daarnaast zijn we net even anders dan andere telecomproviders, we leggen bijvoorbeeld liever een 100 Gigabit verbinding aan terwijl 10 Gigabit eigenlijk ook al genoeg is. Waarom? Omdat het kan, omdat het gaaf is, omdat wij tevreden Partners willen en technisch het beste van het beste willen leveren, uiteraard ook met de best mogelijke apparatuur.

4. Je hebt geen interesse in het telecom- of ICT-vak

Dit lijkt een dooddoener, maar interesse in ons vakgebied is écht een must. Zodra je bij ons komt werken, werk je met vakidioten met een passie voor telecom en IT. Heb jij die gedrevenheid niet, dan voel je je waarschijnlijk niet thuis in ons team of in deze constant en snel veranderende branche.

5. Goed is voor jou goed genoeg

Naast het technische en vakinhoudelijke aspect zijn wij ook bijzonder gedreven en perfectionistisch. Wij zijn niet van de zesjescultuur, maar gaan altijd voor een 10. Of het nu gaat om techniek, sales of marketing. Dit enthousiasme om onszelf telkens een stukje te verbeteren en op een zo hoog mogelijk professioneel niveau te acteren moet ook in jou zitten.

6. Je bent niet flexibel

Bij KeenSystems vinden we het belangrijk dat onze medewerkers flexibel zijn. Mocht er wat zijn met een van onze Partners, dan nemen we onze verantwoordelijkheid en zijn we er voor ze. Ook na 17.00 uur. Deze flexibele en dienstverlenende instelling is dus erg belangrijk. Uiteraard is KeenSystems ook flexibel naar zijn medewerkers, it goes both ways!

7. Je smeert graag thuis je boterhammetjes

(Werk)plezier staat bij KeenSystems altijd op nummer één. We vinden het belangrijk dat je het bij ons naar je zin hebt en dat je met plezier naar je werk gaat. Je hebt een moderne, van alle gemakken voorziene werkplek. Er is goede koffie en er zijn voldoende mogelijkheden om af en toe even te ontspannen met je collega’s. Denk hierbij aan een potje poolbiljart, airhockey of darts. Op vrijdag is er een VrijMiBo en met mooi weer kunnen we genieten van ons prachtige dakterras. Ow ja, de lunch wordt elke dag voor je geregeld, helemaal gratis.

8. Je wilt met jouw werk niet het verschil maken

Bij KeenSystems zijn we volop in beweging, constant aan het groeien en vinden we steeds nieuwe manieren om zaken anders of beter te doen. Voor jou, als onderdeel van ons team, betekent dit dat je de kans hebt om jezelf te onderscheiden en het verschil te maken. Heb jij goede ideeën, dan krijg je de vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid om deze uit te werken tot iets waar je trots op kunt zijn.

Kom met ons in contact!

Met deze 8 punten heb je ongetwijfeld een goed idee gekregen wat werken bij KeenSystems inhoudt. Denk je dat je bij onze organisatie past? Kijk dan bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie in.

Steven Lam

Steven Lam

Eigenaar

keensystems-image-contact

Neem contact op met KeenSystems