April 2022

 

Recentelijk maakten we onze samenwerking met Red Cactus bekend. Als je een 3CX omgeving hebt die door ons gehost wordt, dan kun je deze nu heel eenvoudig koppelen aan vrijwel elk CRM-, ERP- of administratiepakket, dankzij de software van Red Cactus. Maar wie is Red Cactus, wat houdt de software precies in en wat is het voordeel voor jou als Partner? We gaan in gesprek met Walter Kaan, Partner Manager bij Red Cactus.

Red Cactus

Red Cactus bestaat sinds 2020. De oprichters van Red Cactus, zelf afkomstig uit de telecom en IT, merkten dat het vaak lastig was om telefooncentrales te koppelen aan CRM- ERP- en administratiepakketten. De installatie was ingewikkeld en in veel gevallen was specifieke kennis van een pakket vereist om de koppeling werkend te krijgen. Dit moest makkelijker kunnen, Red Cactus was geboren.

Hoe werkt de software van Red Cactus?

Walter: “De software werkt heel eenvoudig, je downloadt de software en logt in, daarna zit je direct in de juiste omgeving en verschijnt er, op het moment dat je gebeld wordt, een pop-up of tabblad met klantgegevens. De getoonde klantgegevens kun je naar wens aanpassen. Afhankelijk van het pakket is het daarnaast ook mogelijk om met een druk op de knop een klantkaart te openen, de telefoon op te nemen en op te hangen of een terugbelverzoek achter te laten.”

Hoe weet ik of de software geschikt is voor mijn klant?

Walter: “Dat is een hele goede vraag. Juist omdat wij de installatie en het gebruik zo eenvoudig mogelijk hebben gemaakt is de software eigenlijk geschikt voor iedereen. Toch kunnen we ons voorstellen dat je vooraf wilt testen of de koppeling doet wat je ervan verwacht, daarom bieden wij de mogelijkheid om onze software 30 dagen gratis te testen.”

Een klant van mij is geïnteresseerd in een koppeling, welk stappen moet ik ondernemen om dit te realiseren?

Walter: “Als Partner is het aanvragen van de koppeling erg eenvoudig: na het aanleveren van enkele gegevens aan KeenSystems installeren zij een bestand op hun 3CX server. Daarna is het een kwestie van de software downloaden, de pop-up samenstellen en je bent klaar! Bij vragen kun je trouwens direct bij ons terecht.”

Wat is de filosofie achter Red Cactus?

Walter: “Als IT- of Telecompartner bevind je je in een concurrerende markt en is het belangrijk om toegevoegde waarde te blijven bieden aan jouw bestaande en nieuwe klanten. Je ziet dat klanten steeds meer ontzorgd willen worden. Door deze koppeling toe te voegen aan jouw portfolio, laat je zien dat je nóg meer een totaaloplossing kunt leveren. En het kost jou dus vrijwel geen moeite of speciale kennis. Wij geloven, net als KeenSystems, in ‘samen succesvol zijn’: wij bieden jou de best mogelijke ondersteuning blijven onze software uitbreiden om nog meer systemen te kunnen koppelen. Van jou verwachten we dat je ons enthousiasme deelt en er samen met ons voor wilt gaan!”

Wil je als IT- of Telecompartner meer weten over KeenSystems en de software van Red Cactus?

We vertellen je er graag meer over, neem contact op!

Banner 'Ontmoet KeenSystems'

 

Sietze Lam

Sietze Lam

Manager NOC & Support

keensystems-image-contact

Neem contact op met KeenSystems