December 2022

 

Veel bedrijven, ons incluis, schrijven graag over wat ze doen. Terwijl het waarom eigenlijk veel waardevoller is. Het toont namelijk de filosofie, de gedachte achter zowel het bedrijf als de beslissingen die gemaakt worden. In dit blog nemen we je mee in het waarom van KeenSystems. En dat doen we aan de hand van onze kernwaarden, de ‘5 van KeenSystems’. Bij alles wat wij doen, houden wij deze 5 punten in acht: Kwalitatief, Betrouwbaar, Gedreven, Menselijk en Samenwerkend.

Onze missie is het leveren van kwalitatief hoogstaande en goeddoordachte white-label communicatie oplossingen aan onze Partners. Door het bieden van de best mogelijke service en persoonlijke ondersteuning zorgen wij er elke dag voor dat onze Partners maximaal rendement met onze diensten kunnen behalen. De 5 van KeenSystems zijn de kernwaarden die onze missie ondersteunen en vertellen hoe wij in de wedstrijd zitten.

1. Kwalitatief

Wij staan voor de kwaliteit van onze oplossingen. Dat uit zich o.a. in hoe ons netwerk is opgebouwd. Want techniek is alleen maar leuk als het werkt. In ons blog Onder de motorkap bij KeenSystems kun je lezen hoe serieus wij bezig zijn om ons netwerk continu te blijven verbeteren. Kwaliteit gaat voor ons echter verder dan alleen ons netwerk. Wij voeren deze kwaliteit door in de gehele organisatie, van onze technische oplossingen, naar service en support, tot aan onze marketing en de communicatie met onze Partners.

2. Betrouwbaar

Je kunt bouwen op ons bedrijf, onze oplossingen en onze mensen. Betrouwbaarheid zie je terug in alle geledingen van onze organisatie. Allereerst zijn natuurlijk onze oplossingen stabiel en betrouwbaar, maar datzelfde geldt zeker ook voor onze partnerships; de samenwerking met Partners. Wij geloven in Partnership en samen succesvol zijn. Wij vinden dat Partners elkaar 100% moeten kunnen vertrouwen. Daarom doen wij zaken op een open en eerlijke manier, zonder kleine lettertjes, en zullen bovendien nooit direct zaken met eindklanten doen, ook niet via een dochteronderneming, want met je Partners concurreer je niet.

3. Gedreven

We hebben een passie voor techniek en een passie voor Partners.

Over alles wat we doen wordt heel goed nagedacht. Dat geldt voor de oplossingen die we zélf ontwikkelen om voor 100% te voldoen aan onze hoge maatstaven en strenge eisen, de manier waarop we ons netwerk ingericht hebben alsook de keuze voor de hardware die we gebruiken, daarbij gaan we altijd voor het beste. En als iets beter kan, dan zorgen we dat het beter wordt. Ook onze technische mensen zijn altijd bezig met het steeds verder verbeteren van onze oplossingen. Bij KeenSystems werken we niet omdat we hier van 9 tot 5 uur op kantoor moeten zitten; we werken met passie en overgave om het elke dag weer net een stukje beter te doen.

Dan onze passie voor het Partnerkanaal; we zijn ambitieus en willen groeien, maar wij kiezen ervoor om dat enkel in samenwerking met de juiste Partners te doen. We werken met Partners die technisch goed onderlegd zijn, gaan voor kwaliteit, een duidelijk beeld hebben van hun propositie en die net als wij persoonlijk en betrokken zijn. KeenSystems levert de componenten waarmee jij als Partner jouw eigen totaaloplossing samenstelt en op jouw manier in de markt zet. Hierdoor heb jij alle vrijheid in je propositie en benadering van de markt en kunnen wij ons blijven focussen op technische excellentie en het bieden van de beste ondersteuning aan jou als Partner. Het is prachtig om in deze samenwerking resultaten te behalen – ieder vanuit zijn eigen kracht.

4. Menselijk

KeenSystems heeft een gedreven, ervaren team. Een team dat we graag onder de aandacht brengen want zaken doe je uiteindelijk met mensen. We zeggen het wel vaker maar een Partner is geen nummer bij ons; we trekken samen op. Die menselijke component en betrokkenheid zoeken we ook bij de Partners met wie we samenwerken, zodat er een goede balans tussen zakelijkheid en menselijkheid bestaat.

5. Samenwerkend

Wij kunnen snel schakelen en denken mee in oplossingen. We werken samen aan succes middels een volwaardig Partnership. Zo zullen wij altijd dat extra stapje zetten om Partners te ondersteunen op het gebied van techniek, marketing of sales, maar ook bij specifieke cases. Indien gewenst, gaan we zelfs mee naar de eindklant. Er is namelijk niks mooier dan samen deals en tenders winnen, toch?

Dit zijn onze vijf kernwaarden. Nu weet je waarom we doen, wat we doen. Wil je meer weten over wat het Partnership met KeenSystems inhoudt? Plan een afspraak met ons in.

Banner 'Plan een kennismaking in'

 

Maurice Schellekens

Maurice Schellekens

Directeur Sales & Marketing

keensystems-image-contact

Neem contact op met KeenSystems