Hét PBX-communicatie systeem

Boven op onze standaard VOIP-SIP Trunking oplossing bieden wij, in samenwerking met 3CX, een volwaardige IP-telefoonsysteem met alle Unified Communications-functies in de cloud. KeenSystems is officieel distributeur van 3CX, dé ontwikkelaar van de meest innovatieve en toegankelijke software op het gebied van IP-telefonie.

Hosted PBX

3CX is een internationaal bewezen IP-telefoonsysteem.

Het is een allesomvattend communicatiesysteem dat elke bestaande PBX moeiteloos kan vervangen. 3CX werkt op basis van open standaarden en is een volledige Unified Communications oplossing. Uniek aan 3CX is dat alle (UC) features inbegrepen zijn in de licentie (dus geen onverwachte meerkosten voor extra functionaliteit) en dat je niet, zoals gebruikelijk, per seat maar voor het aantal gelijktijdige spraakkanalen betaalt. Met deze oplossing kunnen onze Partners een interessant (totaal)kostenplaatje aan de eindklant bieden. De oplossing van 3CX past dan ook perfect in de filosofie van KeenSystems om haar Partners optimale bouwstenen te bieden op basis van de best beschikbare technologie.

Waarom KeenSystems

De voordelen van de hosted 3CX-centrale via KeenSystems zijn dan ook:

Je kiest zelf een licentie op basis van het aantal benodigde spraakkanalen

Je beschikt over een volledige 3CX Unified Communications-omgeving

Je bepaalt jouw eigen propositie richting jouw eindklant

Volledige hosting en initiële installatie vanuit KeenSystems mogelijk

Gratis praktische cursussen en trainingen rondom 3CX

Deskundige, uitgebreide support vanuit KeenSystems

“Bij 3CX betaal je één laag, vast bedrag voor een volledige UC-suite, zonder beperkingen of verborgen kosten”

3CX

Standaard geïntegreerde UC-functionaliteit.

3CX is een IP-telefooncentrale die geschikt is voor alle populaire IP-telefoons en SIP trunks, zowel lokaal als in de cloud. 3CX is eenvoudig, betaalbaar en flexibel. Je beschikt over één gebruikersvriendelijk platform, add-ons en extra’s zijn niet nodig. Telefoongesprekken, videoconferenties, SMS, e-mail, live chat en meer worden binnen 3CX samengevoegd. Hierdoor kunnen gebruikers gegevens delen en inzien vanaf één centrale locatie, in realtime samenwerken en audio- en videoconferenties houden. Implementatie kost slechts enkele minuten: gebruikers en resellers kunnen met 3CX eenvoudig en snel een volledige UC telefooncentrale installeren en configureren.

Een VOIP-telefoonsysteem van 3CX betekent voor jou én jouw klant

via API’s te koppelen aan CRM-software, zoals Salesforce, Office 365 etc.

Lagere telefoonrekening en communicatiekosten

Unified Communications mogelijkheden zoals aanwezigheid, chat, etc.

VoIP clients voor Android, iOS, Windows en Mac

Geïntegreerde webconferencing via WebRTC

Click2Call, ERP en CRM-integratie voor inkomende en uitgaande calls

Unified Communications vereenvoudigd

Eenvoudig beheer

Kies voor een installatie ‘on premise’ of in de cloud.

Als Partner kun je via onze KeenConnect portal direct 3CX licensies afnemen. Deze licenties kunnen wij hosten in ons datacenter en koppelen aan onze SIP trunk. Ook hier heb jij de regie, je mag de licentie namelijk ook zelf hosten of ‘on premise’ aanbieden. 3CX past goed bij KeenSystems. Het is namelijk een technisch innovatief product met een goede reputatie en een sterke, internationale naam. En ook hier bepaal je zelf weer jouw merk, propositie, verkoopprijs en marge. Naast 3CX bieden wij onze eigen vPBX white-labeloplossing; een telefooncentrale met alle basisfunctionaliteit. Uiteraard staat ook deze oplossing garant voor optimale vrijheid en grip.

Wie we zijn en waar we voor staan?
Klik en zie het in twee minuten.