HOSTED PBX

Boven op onze VOIP-SIP Trunking oplossing, bieden wij in samenwerking met 3CX een volwaardige telefooncentrale in de cloud. KeenSystems is officieel distributeur van 3CX, de ontwikkelaar van de meest innovatieve en toegankelijke software op het gebied van IP-telefonie.

Hosted PBX

3CX is een internationaal bewezen VoIP-telefoonsysteem op basis van open standaarden met een scala aan Unified Communications functionaliteit. Een compleet omvattende centrale die elke bestaande PBX moeiteloos kan vervangen. Uniek aan 3CX is dat alle (UC) features inbegrepen zijn in de PRO licentie (dus geen onverwachte, extra kosten voor extra functionaliteit) en dat je niet zoals gebruikelijk per seat, maar voor het aantal gelijktijdige spraakkanalen betaalt. 

Met deze oplossing kunnen onze partners een interessant (totaal)kostenplaatje aan de eindklant bieden. De oplossing van 3CX past dan ook perfect in de filosofie van KeenSystems, om haar partners optimale bouwstenen te bieden op basis van de best beschikbare technologie.

hosted pbx bij keensystems

WAAROM KEENSYSTEMS

De voordelen van de hosted 3CX-centrale via KeenSystems zijn dan ook:

U kiest zelf een licentie op basis van het aantal benodigde spraakkanalen

U krijgt de beschikking over een volledige 3CX Unified Communications-omgeving

U bepaalt uw eigen propositie richting uw eindklant

Volledige hosting en initiële installatie vanuit KeenSystems mogelijk

Gratis praktische cursussen en trainingen rondom 3CX

U beschikt altijd over de nieuwste 3CX-versie

Volledige support vanuit KeenSystems

VRAAG EEN GRATIS DEMO AAN

3CX by KeenSystems

EENVOUDIG BEHEER

Met 3CX is de installatie, het beheer en het onderhoud van uw telefoonsysteem eenvoudig zelf te doen. Kies voor een lokale installatie op een computer of server of voor installatie in de cloud.
Als reseller kunt u licenties op 3CX via ons afnemen. Vervolgens kunnen wij deze licenties in ons datacenter hosten en koppelen aan onze SIP Trunking. De keuze is aan u: als business partner mag u de oplossing ook zelf hosten of ‘on premise’ aanbieden.
3CX past goed bij KeenSystems, omdat het technisch een innovatief product is met een goede reputatie en een sterke, internationale naam. Ook deze oplossing geeft onze partners de vrijheid om zelf een interessant verdienmodel aan haar eindklanten te bieden.

Een VOIP-telefoonsysteem van 3CX betekent voor u én uw klant

Eenvoudig via API’s te koppelen aan CRM-software, zoals Salesforce, Google Contacts en Office 365

Lagere telefoonrekening en communicatiekosten

Veel mogelijkheden voor Unified Communications, aanwezigheid, chat, etc.

VoIP clients voor Android, iOS, Windows en Mac

Zelf eenvoudig installeren en beheren

Click2Call en CRM-integratie

Geïntegreerde webconferencing via WebRTC

Nooit meer een oproep missen!

Unified Communications vereenvoudigt

3CX

3CX beschikt over geïntegreerde UC-functionaliteit, standaard aanwezig bij zowel lokale installaties als bij versies in de cloud. U beschikt over één gebruikersvriendelijk platform – add-ons en extra’s zijn niet nodig.

Met de intuïtieve 3CX-apps voor VoIP-softphones en smartphones hebben gebruikers direct toegang tot communicatietools, zoals aanwezigheid, instant messaging, webconferencing, mogelijkheid om te chatten en praten met websitebezoekers, fax, voicemail naar e-mail en nog veel meer.

Implementatie in slechts enkele minuten

Gebruikers en resellers kunnen met 3CX eenvoudig een volledige UC telefooncentrale configureren.

Basisfunctionaliteit

Daarnaast kunt u als partner kiezen voor onze Vpbx white-labeloplossing. Een telefooncentrale met basisfunctionaliteit voor diegenen die geen complete UC-oplossing nodig hebben. Ook deze staat garant voor optimale vrijheid en grip. 

U bepaalt zelf uw tarieven en daarmee ook uw marges. Opties als voicemail, Fax2Mail, Queue en doorschakelen zijn standaard. Alles regelt u zelf, in een handomdraai.