Jouw klanten telefonie aanbieden?

Zelf de regie houden en een optimale klantrelatie waarborgen? Dat kan bij KeenSystems. Helemaal white-label, via ons technisch uitgekiende, door eigen developers gebouwde VoIP-platform.

IP-telefonie, Voice over IP of VoIP. Hoe je het ook noemt, in al deze gevallen gaat het om het vervoeren van spraak over het internet of een ander IP-netwerk. Hierdoor wordt dus ook telefonie mogelijk op datanetwerken en kun je de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samenvoegen.

VoIP - SIP trunking

KeenSystems levert VoIP op basis van SIP trunking.

Dat doen we vanuit ons zelf ontwikkelde telefonieplatform op basis van openSIPS. Het Session Initiation Protocol (SIP) is een protocol om multimediacommunicatie (audio-, video- en andere datacommunicatie) mogelijk te maken en wordt onder meer gebruikt voor Voice over IP (VoIP). Alle intelligentie leveren we vanuit het KeenSystems platform dat gekoppeld is aan onze andere diensten. Allemaal in te zetten als losse bouwstenen of als geheel. Onze SIP trunks zijn uiteraard ook te gebruiken met bestaande centrales en toestellen. Zo zijn we als volwaardig Telecom Operator in staat via ons eigen netwerk een white-label oplossing te bieden waar jouw klant, en ook jij als onze Partner, blij van wordt!

“Wij bieden white-label oplossingen waar jouw klant, en jij
als onze Partner, blij van wordt”

Wat biedt KeenSystems?

VoIP bij KeenSystems? Dat betekent minstens zes krachtige voordelen:

Gebruik van ons eigen, uitermate betrouwbare, onafhankelijke voice netwerk met nagenoeg 100% beschikbaarheid

Wij leveren enkel white-label. Jij houdt volledig de regie en bepaalt zelf jouw merk, propositie, verkoopprijs en marge

Jij hebt de controle: Via onze webportal of een API koppeling met jouw eigen systeem kun je aan de voorkant alles zelf regelen

Alle nummers zijn mogelijk: geografisch, geografisch onafhankelijk (088, 085), service (0800, 090x) en internationale nummers

Ook het aanvragen en porteren van telefoonnummers met één druk op de knop razendsnel en overzichtelijk geregeld

Gecertificeerd door en voor 3CX, maar uiteraard ook te gebruiken met bestaande centrales en telefoontoestellen

Wie we zijn en waar we voor staan?
Klik en zie het in twee minuten.