Lamp uit
“We doen het goed of we doen het niet”

Technisch perfect én eenvoudig in gebruik, bestaat dat?

Jazeker! KeenSystems staat al sinds 2004 garant voor goeddoordachte white-label communicatiediensten. Technisch perfect, eenvoudig in gebruik. Een hoge servicegerichtheid en persoonlijke aandacht voor onze Partners staan bij ons op de eerste plaats. Wij zorgen ervoor dat onze dienstverlening inclusief de bijbehorende ondersteuning naadloos aansluit bij de behoefte van jou en je klanten. Wíj leveren de technische bouwstenen, jíj draagt vervolgens zorg voor de verkoop en installatie. We opereren uitsluitend via het partnerkanaal en concurreren op geen enkele manier met onze Partners, ook niet via directe verkoop door een moeder- of dochterbedrijf.

Maurice Rob
Rudi_hal_homepage1000

"Jij hebt als Partner de volledige regie. Je bepaalt zelf jouw merk, propositie, prijsstelling en marge"

Lamp uit
Wij de bouwstenen, jij de regie

Ben jij dienstverlener in de telecom- of ICT-sector?

Wil je onder jouw eigen naam vooruitstrevende communicatie oplossingen aan jouw klanten aanbieden en zelf de voorwaarden bepalen? Of het nu gaat om VoIP telefonie, Cloud PBX, Mobiel, VaMo, Connectiviteit of een combinatie van onze bouwstenen, bij KeenSystems heb jij als Partner altijd zelf de volledige regie in handen. Jij bepaalt dus zelf jouw merk, propositie, prijsstelling en marge en hebt de contract- en factuurrelatie met jouw klant. Wij bieden onze producten en diensten geheel white-label én uitsluitend via het partnerkanaal aan. Vervolgens verkoop en installeer jíj als Partner van KeenSystems jouw totaaloplossing zelf bij jouw eindklant. Daarin ben jij immers dé specialist.

Paul telefoon
Sales_homepage_1000

"Onze oplossingen zijn technisch perfect, het werkt gewoon"

Lamp uit
Gemak dient de mens

Waarom moeilijk doen als het ook simpel kan?

Wij hebben onze processen volledig geautomatiseerd om het jou nog eenvoudiger te maken. Via onze Portal of via een API koppeling met jouw eigen systemen zijn onze diensten simpel aan te vragen en te beheren; of het nu gaat om het aanmaken van een SIP trunk, het bestellen van een licentie, of het indienen van een porteringsaanvraag van een telefoonnummer. Uiteraard wanneer het jóu uitkomt. Maar daarnaast ontbreekt ook de persoonlijke aandacht en service niet; bij ons ben je geen nummer. En bij vragen of problemen krijg je direct een medewerker aan de lijn met uitgebreide kennis van zaken. Wij werken als een hecht team zeer nauw samen met onze Partners waardoor wij jouw behoeftes als geen ander begrijpen.

Sietze en Steven
Sluit je bij ons aan en ervaar het verschil

Partner worden van KeenSystems

keensystems-background-full