Oktober 2022

 

Recentelijk hebben wij ons team versterkt met Mike van Leuken. Als Partner Manager gaat hij zich voornamelijk richten op new business; het vinden en binden van de juiste nieuwe Partners aan KeenSystems. Hij stelt zich graag aan je voor:

Mijn naam is Mike van Leuken, 29 jaar en sinds kort werkzaam bij KeenSystems. Samen met mijn vrouw en dochtertje van 4 maanden woon ik in het prachtige Brabantse dorp Handel. Hiervoor was ik ook al actief in de verkoop in de wereld van het sanitair maar het was altijd mijn droom om de overstap te maken naar de technologiesector, zowel vanuit persoonlijke interesse alsook omdat ik hier veel toekomst in zie.

Al sinds mijn kindertijd is sport een grote passie. Ik heb jarenlang op hoog niveau gezwommen en ben later fanatiek wielrenner geweest. Tegenwoordig kijk ik graag wielrennen en Formule 1 en sta ik, indien nodig, zelfs in de vroege uurtjes op om de start te zien. In het weekend ga ik er graag op uit met mijn gezin om leuke, nieuwe dingen te doen én lekker te eten. Daarbij is mijn smaak heel breed, van Aziatisch Street-food tot verse Nederlandse kibbeling. Daarnaast ben ik graag bezig met het maken van video’s en volg ik nauwgezet de laatste ontwikkelingen op tech gebied.

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging viel KeenSystems meteen op door hun drijfveer om altijd de beste te willen zijn, want daarin zag ik veel van mezelf terug. Wat mij vervolgens bij het eerste contact met KeenSystems ook aansprak was de openheid en transparantie. Geen mooie praatjes maar een eerlijk verhaal over hoe KeenSystems werkt, wat ze belangrijk vinden en wat hun kijk is op Partnership. De eerste weken zijn nu achter de rug en ik voel me erg welkom in het team. De komende tijd wil ik graag nog meer bestaande Partners leren kennen om deze zo goed mogelijk te ondersteunen maar bovenal ga ik op zoek naar nieuwe Partners om samen succesvol te worden.

 

Banner 'Ga naar werken bij pagina'

 

Mike van Leuken

Mike van Leuken

Partner Manager

keensystems-image-contact

Neem contact op met KeenSystems