Januari 2021

 

Per 1 januari 2021 hebben wij ons team versterkt met Sander Roelofs. Als ervaren Network Engineer heeft hij samen met Stan en Sietze de dankbare taak om, naast het beheer van onze huidige infrastructuur, ook ons nieuwe, uitgebreidere core netwerk, waarover we je binnenkort meer zullen vertellen, op te bouwen. Hij stelt zich graag aan je voor:

Hallo, mijn naam is Sander Roelofs, 36 jaar oud en sinds kort werkzaam bij KeenSystems als Network Engineer. Samen met mijn vriendin woon ik in Sint Hubert en zijn we sinds 6 maanden de trotse ouders van een dochter. Hoewel Corona vooral nadelen kent, heb ik door het gedwongen thuiswerken extra intens kunnen genieten van mijn dochter in deze eerste maanden. Naast genieten van mijn gezin is uitgebreid koken een hobby van me. Doordeweeks is hier uiteraard meestal geen tijd voor maar in het weekend ben ik regelmatig in de keuken te vinden.

Op jonge leeftijd was ik al gefascineerd door alles wat met computers te maken heeft. Het was voor mij dan ook een logische stap om na mijn middelbare opleiding te kiezen voor een ICT opleiding. Tijdens deze opleiding was het werken in een computerzaak één van mijn bijbaantjes. Na het afronden van mijn studie ben ik ruim 9 jaar blijven plakken bij mijn stagebedrijf. Ik ben daar begonnen als systeembeheerder en vertrok als Network Engineer.

2021 is voor mij een jaar vol uitdagingen, want een nieuwe baan is niet alleen spannend maar vooral, in deze tijd van thuiswerken, een hele uitdaging. Gelukkig sluit de Brabantse nuchterheid en het motto ‘we doen het goed of we doen het niet’ van KeenSystems goed aan bij waar ik voor sta. Want naast het virtuele, warme welkom, hoop ik weer snel naar kantoor te kunnen, zodat ik al mijn collega’s nog beter kan leren kennen.

Banner 'Werken bij KeenSystems'

 

Sander Roelofs

Sander Roelofs

Network Engineer

keensystems-image-contact

Neem contact op met KeenSystems