Maart 2023

 

Recentelijk hebben wij ons team versterkt met Rudi Jansen. Als Software Engineer gaat Rudi zich binnen KeenSystems bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe features en het optimaliseren van bestaande processen. Hij stelt zich graag aan je voor.

Hallo, ik ben Rudi Jansen, 33 jaar oud en sinds 6 maart jl. werkzaam bij KeenSystems als Software Engineer. Ik heb tot mijn 28e in Son en Breugel gewoond en heb enkele jaren geleden samen met mijn vriendin, na een korte tussenstop in Eindhoven, de overstap gemaakt naar het mooie Aarle-Rixtel. We zijn de ouders van een dochter van 3 en een zoon van 1. Momenteel is het dus voor ons een drukke, maar erg leuke tijd.

Al zolang ik me kan herinneren ben ik bezig met computers. Deze interesse ontstond al op jonge leeftijd en is eigenlijk alleen maar groter geworden. Wat begon met het thuis spelen van simpele spelletjes op de computer, groeide uit van het openschroeven van dergelijke apparaten tot het zelf bouwen van mijn eerste eigen PC. Naast de hardware groeide ook de fascinatie voor de bijbehorende software, wat mij destijds deed besluiten te kiezen voor het volgen van een opleiding tot software engineer.

Naast het bovenstaande ga ik ook graag ergens een hapje eten of sta ik zelf achter het fornuis. Ik hou er namelijk van om nieuwe dingen te proberen en, als het weer het toelaat, de BBQ smoker aan te steken. Verder ben ik lid van een sportschool en speel ik graag een spelletje, zowel online als aan de keukentafel, met vrienden.

De eerste gesprekken bij KeenSystems gaven mij direct een goed gevoel bij het bedrijf. De openheid, flexibiliteit, de humor en zeker ook de nuchterheid spraken mij meteen aan. De eerste weken zitten er inmiddels op en dit goede voorgevoel bleek meer dan terecht; je komt echt in een warm bad terecht. Ik heb ontzettend veel zin om samen met mijn collega’s mooie, nieuwe software (verder) te ontwikkelen zodat KeenSystems haar Partners nog beter van dienst kan zijn.

Banner 'ga naar werken bij pagina'

 

Rudi Jansen

Rudi Jansen

Software Engineer

keensystems-image-contact

Neem contact op met KeenSystems