Augustus 2024

 

Recentelijk hebben wij ons team versterkt met Juan Vlemmix. Als Junior Support Engineer ondersteunt hij Partners bij technische vragen. Hij stelt zich graag aan je voor:

Juan Vlemmix:

"Ik ben Juan Vlemmix, 20 jaar oud en sinds enkele maanden werkzaam bij KeenSystems als Junior Support Engineer. Ik woon, samen met mijn moeder, broertje en zusje, op een steenworp afstand van kantoor.

Ik ben in een heel andere sector, namelijk die van de vormgeving, begonnen. Van jongs af aan had ik namelijk altijd al een passie voor design en computers, wat me destijds heeft doen besluiten de richting van vormgeving in te slaan. Hoewel ik dit nog steeds graag doe in mijn vrije tijd, ontdekte ik al snel dat het geen vakgebied is waarin ik fulltime wil werken. Ik miste uitdaging, en ook de werksfeer was niet wat ik zocht. Na enige tijd zoeken naar een nieuwe richting, kwam ik bij KeenSystems terecht, en toen ging het snel en sinds maart ben ik hier met veel plezier aan de slag.

Mijn eerste maanden bij KeenSystems zijn me goed bevallen, en ik hoop hier nog lange tijd te mogen werken. De sfeer op kantoor is gezellig en ik leer elke dag weer iets nieuws. Of ik nu bezig ben met het verlengen van een 3CX-licentie of direct contact heb met onze Partners via de mail of telefoon, ik zet me altijd in om de beste service te leveren. En hoewel ik nog niet alles weet, kan ik altijd rekenen op de kennis van mijn behulpzame collega’s. Daarnaast krijg ik de vrijheid om zaken op mijn eigen manier aan te pakken.

Als hobby verzamel ik speciale uitvoeringen en limited edition sneakers. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd nog steeds graag creatief bezig, zoals met het maken van muziek, die ook te vinden is op YouTube en verschillende andere streamingdiensten. Als het weer minder is of het al laat op de avond is, start ik graag een computerspel op. Maar bij mooi weer zit ik graag met vrienden op het terras, zowel in Nederland als daarbuiten, met daarbij een flesje wijn en een goed gevulde borrelplank.

Ik heb ontzettend veel zin om alle Partners van KeenSystems beter te leren kennen en technische ondersteuning te bieden waar dat nodig is. Misschien spreek ik je snel!"

 

Banner 'Werken bij KeenSystems'

 

Juan Vlemmix

Juan Vlemmix

Junior Support Engineer

keensystems-image-contact

Neem contact op met KeenSystems