Even voorstellen: Vincent van Oijen

Even voorstellen: Vincent van Oijen

Per 1 april 2021 hebben wij ons commerciële team versterkt met Vincent van Oijen. Vincent heeft ruime ervaring in de telecom en wil deze ervaring inzetten om onze Partners te helpen het maximale uit onze oplossingen te halen. Hij stelt zich graag aan je voor:

Hoi, ik ben Vincent van Oijen, 29 jaar oud en inmiddels twee maanden werkzaam als Partner Manager bij KeenSystems. Samen met mijn vriendin Floortje heb ik net een huis gekocht in Den Bosch waar we nog druk aan het klussen zijn. In het weekend sta ik bij voorkeur op een snowboard of een wakeboard, maar vaker vind je me op het voetbalveld van Sportclub SCG ’18 om een balletje te trappen met mijn vriendenteam.

Hiervoor was ik meer dan vijf jaar werkzaam bij een specialist in zakelijke telefonie en internet in de eindgebruikersmarkt. Met vallen maar vooral opstaan ben ik wegwijs geworden in het oerwoud van oplossingen die de telecommarkt te bieden heeft. Al deze opgedane kennis ga ik nu gebruiken bij KeenSystems, met mijn ervaring kan ik namelijk onze Partners helpen om het beste resultaat te behalen met de inzet van onze communicatiediensten. Het leukste onderdeel van mijn nieuwe baan bij KeenSystems? Toch wel de complexere trajecten waar onze Partners bij eindklanten mee te maken krijgen, dus daag me vooral uit!

KeenSystems nieuwsbrief

Wie we zijn en waar we voor staan?
Klik en zie het in twee minuten.