Waarom je 3CX wil aanbieden in samenwerking met KeenSystems

Waarom je 3CX wil aanbieden in samenwerking met KeenSystems

De Unified Communications (UC) software van 3CX kent voor Partners vele voordelen. Stel: je wil dit UC-platform in je portfolio opnemen en je gaat voor kwaliteit, dan weet je dat je voor hosting, SIP trunking en support het best samenwerkt met een gecertificeerde hosting- en telecomprovider die gespecialiseerd is in 3CX. KeenSystems is die provider. We geven in deze blog 7 redenen waarom 3CX en KeenSystems samen dé combinatie voor jouw succes is.

3CX en KeenSystems: service, service en nog eens service

Wanneer het aankomt op een samenwerking tussen KeenSystems en jou als Partner om 3CX bij je klanten te leveren, is het onderscheidend vermogen in drie woorden te vangen: service, service en service.

Kijk maar eens naar de support van KeenSystems: er is geen 1e, 2e of 3e lijns support bij KeenSystems. Bel je met onze support engineers, dan krijg je direct een ervaren en gekwalificeerd persoon aan de lijn die niet alleen vriendelijk is, maar ook technisch zeer onderlegd. In 99 van de 100 gevallen wordt je vraag beantwoord of is je probleem opgelost na dat eerste gesprek. Geen ‘schiet maar een ticket in en we komen er binnen 48 uur op terug’ maar gewoon direct antwoord van iemand die weet waar hij over praat. Alle engineers bij KeenSystems hebben ruime ervaring in telecom, SIP trunking en hosting in het algemeen en met 3CX in het bijzonder.

3CX en KeenSystems: stabiele technische basis

Dat bovenste geldt trouwens pas als je überhaupt al support van KeenSystems nodig hebt, want we hebben een zeer stabiel technisch fundament onder onze oplossingen. Het KeenSystems netwerk kent een uptime van nagenoeg 100%. We investeren doorlopend in de stabiliteit van ons netwerk, dat vier keer redundant is uitgevoerd. Hoe wat dat aanpakken, lees je in ons blog ‘Onder de motorkap bij KeenSystems’. Groot voordeel voor de Partner: Je biedt je klanten een stabiele UC- en telecomoplossing aan, zonder gedoe en kopzorgen. Als je meer informatie wil over hoe wij ervoor zorgen dat ons platform zo stabiel mogelijk is, kun je hier een vrijblijvende afspraak inplannen met een van onze engineers. Hij legt het graag uit en beantwoordt al je vragen.

3CX en KeenSystems: meer dan een provider

Er zijn meerdere telecomoperators met wie je kunt samenwerken voor hosting en connectiviteit. We beschreven eerder al hoe je in 7 stappen de juiste 3CX-provider selecteert. Wat KeenSystems voor heeft op andere providers, is dat wij meer zijn dan een leverancier. Wij zijn geen dozenschuivers, we willen een Partner voor je zijn, die je helpt bij het ondernemen, meedenkt met je sales, marketing en je operatie. Zo kun je KeenSystems onder andere inschakelen voor hulp in offertetrajecten en kan indien gewenst een van onze Partner Managers met je mee naar gesprekken met je eindklanten. Wil je meer weten over wat Partnership met KeenSystems inhoudt, bekijk dan hier onze 8 beloftes.

3CX en KeenSystems: volledig gecertificeerd op 3CX

Nog een reden om samen met KeenSystems 3CX aan te bieden; We zijn niet alleen distributeur van 3CX, maar ook 3CX Preferred Trunk Provider. Dat betekent dat KeenSystems de hoogste status als distributeur én operator heeft bij 3CX. Voor jou betekent dat, dat je altijd support hebt van zowel KeenSystems als 3CX. Los daarvan: 3CX heeft voor KeenSystems geen geheimen. We zijn liever specialist dan generalist. Wij richten ons uitsluitend op 3CX en leveren geen andere merken. Kleine uitzondering daarop is de door onszelf ontwikkelde vPBX, een telefooncentrale in de cloud voor de absolute onderkant van de markt.

3CX en KeenSystems: de manier van samenwerken

Bovenop alle kennis, de stabiliteit van de oplossingen en de certificeringen, is er ook nog de manier van samenwerken wat KeenSystems de ideale 3CX-provider voor Partners maakt: direct, persoonlijk, goede service, geen haken en ogen, transparant. 

3CX en KeenSystems: alle bouwstenen voor jouw totaaloplossing
KeenSystems kent 3CX van binnen en van buiten. Nog krachtiger is dat KeenSystems tevens alle andere bouwstenen levert waarmee jij een UC-totaaloplossing kunt samenstellen en verkopen; de SIP trunk, de connectiviteit, de hosting. Op deze wijze kunnen wij jouw oplossing end-to-end managen. Een groot voordeel wanneer er onverhoopt een storing optreedt bij je klant, want zo kunnen we direct zien waar het probleem zit. Een technisch probleem bijvoorbeeld als vertraging op de lijn kan duizend oorzaken hebben. Heb je delen van je oplossing bij verschillende partijen ondergebracht, kan het lastiger zijn die oorzaak te vinden en word je vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Niet bij KeenSystems, je wordt direct en adequaat geholpen. Zo ontzorgen wij onze Partners zodat jij een goede oplossing kunt aanbieden zonder zorgen.

3CX en KeenSystems: échte praktijktrainingen

En last but not least. Waarom KeenSystems dé provider is om mee samen te werken voor 3CX? Omdat wij als enige 3CX-distributeur hands-on 3CX-trainingen verzorgen. Geen standaard Powerpoint-cursus die iedereen kan geven, maar échte praktijktrainingen met meerwaarde waarbij je daadwerkelijk met hardware, cloud, trunks en de 3CX-software aan de slag gaat. Zo leer je praktische zaken als het koppelen van een SIP trunk aan een 3CX centrale, een wachtrij bouwen en ga zo maar door. Wanneer je een hele dag getraind bent door ons heb je een solide technische basis en ben je klaar om een 3CX-systeem op te leveren. Deze trainingen bieden wij onze Partners trouwens geheel kosteloos aan.

Partnership met KeenSystems

Benieuwd hoe jij als Partner succesvol kunt zijn met 3CX? Ga het gesprek met ons aan en ontdek de gouden mogelijkheden van de combinatie van dit UC-platform en de hoogstaande techniek van het KeenSystems-netwerk.

KeenSystems nieuwsbrief

Wie we zijn en waar we voor staan?
Klik en zie het in twee minuten.