Even voorstellen, Paul Verstappen

Even voorstellen, Paul Verstappen

Recent hebben wij een nieuwe collega mogen verwelkomen, Paul Verstappen. Paul zal als Senior Support Engineer onze Support afdeling gaan ondersteunen. Hij stelt zich graag aan je voor:

Paul Verstappen:
“Mijn naam is Paul Verstappen, 40 jaar en sinds 1 juni werkzaam bij KeenSystems als Senior Support Engineer. Ik ben woonachtig in Helmond en tot nu toe gelukkig getrouwd met mijn vrouw. Samen hebben we een zoon van 14 jaar. Heerlijk zo’n puber maar soms (lees: de meeste tijd) kunnen we hem wel achter het behang plakken. Belangrijk om op deze momenten even terug te denken aan je eigen pubertijd en je af te vragen “wat heb ik destijds allemaal uitgespookt?”.

Als kind al vond ik alles wat met techniek te maken had interessant. Niet vreemd dus dat ik na mijn middelbare school een ICT opleiding heb gevolgd. Als bijbaantje naast mijn studie werkte ik bij Paradigit in Eindhoven als Medewerker Technische Dienst. Na mijn ICT opleiding heb ik verschillende functies gehad binnen de telecomsector, van Field Engineer tot mede-eigenaar van een telecombedrijf.

Ik heb een erg brede interesse, ik denk dat ik wel 10.000 hobby’s op kan noemen maar sinds kort ben ik in mijn vrije tijd vooral helemaal los aan het gaan op het verbouwen van motoren. Tenslotte wil ik nog even zeggen dat ik ontzettend veel zin heb om alle Partners van KeenSystems te leren kennen en technische ondersteuning te bieden waar dat nodig is.”

Wij heten Paul van harte welkom bij KeenSystems! Veel succes en plezier gewenst!

Vind je dit artikel leuk?

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on email
Deel via Email

KeenSystems nieuwsbrief

Wie we zijn en waar we voor staan?
Klik en zie het in twee minuten.