Even voorstellen, Paul Verstappen en Ilias Nahi

Even voorstellen, Paul Verstappen en Ilias Nahi

Recent hebben wij twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen, Paul Verstappen en Ilias Nahi. Paul zal als Senior Support Engineer onze Support afdeling gaan ondersteunen, Ilias gaat aan de slag bij de afdeling Ontwikkeling als Software Engineer. Ze stellen zich graag aan je voor:

Paul Verstappen:
“Mijn naam is Paul Verstappen, 40 jaar en sinds 1 juni werkzaam bij KeenSystems als Senior Support Engineer. Ik ben woonachtig in Helmond en tot nu toe gelukkig getrouwd met mijn vrouw. Samen hebben we een zoon van 14 jaar. Heerlijk zo’n puber maar soms (lees: de meeste tijd) kunnen we hem wel achter het behang plakken. Belangrijk om op deze momenten even terug te denken aan je eigen pubertijd en je af te vragen “wat heb ik destijds allemaal uitgespookt?”.

Als kind al vond ik alles wat met techniek te maken had interessant. Niet vreemd dus dat ik na mijn middelbare school een ICT opleiding heb gevolgd. Als bijbaantje naast mijn studie werkte ik bij Paradigit in Eindhoven als Medewerker Technische Dienst. Na mijn ICT opleiding heb ik verschillende functies gehad binnen de telecomsector, van Field Engineer tot mede-eigenaar van een telecombedrijf.

Ik heb een erg brede interesse, ik denk dat ik wel 10.000 hobby’s op kan noemen maar sinds kort ben ik in mijn vrije tijd vooral helemaal los aan het gaan op het verbouwen van motoren. Tenslotte wil ik nog even zeggen dat ik ontzettend veel zin heb om alle Partners van KeenSystems te leren kennen en technische ondersteuning te bieden waar dat nodig is.”

Ilias Nahi:
“Ik ben Ilias Nahi, 24 jaar en ik kom uit Weert. Ik heb ICT gestudeerd op HBO niveau maar ben eigenlijk al van jongs af aan geïnteresseerd in techniek. Voordat ik startte met mijn studie was ik al bezig met programmeren en scripten dus ik heb echt van mijn hobby mijn werk gemaakt.

Ik heb een aantal jaar als zelfstandig RPA (Robotic Process Automation) engineer gewerkt. Hoewel dat op zich prima beviel draag je als ondernemer verschillende petten terwijl de techneut in mij het liefst gewoon zijn ding wil kunnen doen en dat is software schrijven. Dat was voor mij de reden om op zoek te gaan naar een nieuwe job waar ik me puur kon richten op datgene wat ik het liefste doe en mij verder kan ontwikkelen als software ontwikkelaar.

Ik ben pas kort werkzaam bij KeenSystems maar de eerste indruk is erg positief. Niet alleen sluiten de gebruikte technieken aan op mijn achtergrond (de programmeertaal en methodieken die ik gebruikte bij RPA komen namelijk grotendeels overeen), ook is de omgeving fijn en zijn de collega’s erg vriendelijk.

Naast programmeren vind ik het leuk om informatieve boeken te lezen en probeer ik in mijn vrije tijd te reizen als de mogelijkheid er is.”

Wij heten Paul en Ilias van harte welkom bij KeenSystems! Succes heren!

Vind je dit artikel leuk?

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on email
Deel via Email

KeenSystems nieuwsbrief

Wie we zijn en waar we voor staan?
Klik en zie het in twee minuten.