Oktober 2019

 

Maar dán door een IT-bril. Dat was één van de redenen waarom IT- en communicatiebedrijf ClickOn een paar jaar geleden ervoor koos met ons samen te werken. Dennis Zevenbergen vertelt: “KeenSystems denkt en acteert anders dan alle andere telefonie-aanbieders.”

Klik

“We waren in eerste instantie voor onszelf op zoek naar een goede telefoonoplossing. Dat viel nog niet mee. We probeerden meerdere systemen maar niet één was goed genoeg. Totdat we met 3CX gingen werken. Zo kwamen we bij KeenSystems terecht. Er zijn natuurlijk wel meerdere aanbieders van 3CX, maar met KeenSystems was er meteen een klik. En ze doen zoveel méér dan het alleen leveren van een licentie. Ze bieden een compleet palet aan white label-bouwstenen, zoals SIP-trunking, 3CX-hosting, VaMo en verbindingen zodat je je eindklant een totale UC-oplossing kunt bieden.”

Ultimoo

“Onlangs hebben we bij incassobureau Ultimoo 3CX via KeenSystems geïmplementeerd. Ultimoo werkte voorheen met een inflexibel systeem: problemen waren moeilijk op te lossen en wijzigingen niet makkelijk te realiseren. Ultimoo wilde een modern systeem dat zou kunnen meegroeien met het bedrijf. 3CX werkt als IT-software: ja, er loopt telefonie overheen, maar je hebt wel altijd de nieuwste update. Daarnaast is 3CX flexibel en eenvoudig te integreren met andere systemen. Bij Ultimoo wilden ze bijvoorbeeld maatwerk voor elke afdeling, wat met 3CX goed te realiseren is.”

Betere bereikbaarheid

“Bij Ultimoo hebben we na het nodige voorwerk, in drie uur tijd van het oude systeem naar 3CX kunnen overschakelen. En ze zijn nu erg tevreden: er is een verhoogd gebruiksgemak, meer stabiliteit en een betere bereikbaarheid. Wachttijden zijn korter en gesprekken worden doorverbonden naar andere afdelingen als de medewerkers van de afdeling waarnaartoe gebeld wordt in gesprek zijn.”

Geen gedoe

“KeenSystems bekijkt telefonie door een IT-bril. En dat is een wezenlijk verschil met andere telefonie-aanbieders. Als IT-beheerder willen we met telefonie geen gedoe, want dan kost het ons geld. En áls we ergens tegenaan lopen, dan bellen we naar KeenSystems en dan wéten die gasten waarover het gaat. Ze hoeven niks na te vragen of te overleggen, ze helpen je meteen en zorgen dat eventuele problemen opgelost worden. Dat geeft een fijn gevoel.”

Mike van Leuken

Mike van Leuken

Partner Manager

keensystems-image-contact

Neem contact op met KeenSystems