3CX praktijktraining

3CX praktijktraining

Gisteren de eerste cursusdag mogen verzorgen van de 3CX praktijktraining. Een interactieve dag waarbij enthousiaste cursisten met behulp van o.a. een laptop, een aantal telefoontoestellen en een SBC aan de slag gingen met onze Hosted Telefonie oplossing.

Over een maand volgt de tweede dag (die helaas al helemaal volgeboekt is) maar we hebben nog enkele plaatsen beschikbaar voor de derde dag die wij eind april / begin mei zullen organiseren.

Wil je zelf een “hands-on” training volgen en leren hoe je een sip-trunk, een 3CX PABX, een toestel, een wachtrij, een VaMo koppeling, etc. configureert? Meld je dan via verkoop@keensystems.eu of 0800-5050. Uiteraard kan dat ook wanneer u nog geen Partner van ons bent!

certificaten keensystems 3CX

Vind je dit artikel leuk?

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on email
Deel via Email

KeenSystems nieuwsbrief

Wie we zijn en waar we voor staan?
Klik en zie het in twee minuten.